SMV

Billig voks

Hvis man bruger rigtig mange forskellige hårprodukter eller rigtig meget af et hårprodukt, kan det hurtigt gå hen og blive små dyrt. Et af de produkter, der typisk ligger i den høje ende, er hårvoks. Derfor kan det godt betale sig at kigge efter billig voks, så man alligevel kan spare nogle penge, og bruge disse på andet sjov.

Billig voks

Gå til voks tilbud her: Hårvoks

Renati voks

Renati er kendt for at producere kvalitetshårvoks, og er derfor også en af de bedste sælgende hårvokse i Skandinavien. Der findes mange forskellige hårvokse fra Renati, så man kan få noget til enhver slags hår – kort som langt. Voks fra Renati er med til at holde håret ordentlig på plads, og det er nemt at style en helt aften, så det hele tiden ser fabelagtigt ud.
Renati voks tilbud
Renati straight hold glaze
Renati voks rock hard

ID voks

IDhair er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 1986. Siden dengang har IDhair produceret nogle fantastiske hårprodukter, deriblandt forskellige vokse. Der findes mange forskellige hårvokse fra IDhair, som passer til forskellige hår, så alle har mulighed for at sætte deres hår lækkert.
ID voks tilbud
se billig ID voks
Id voks titanium
Id voks black
Id voks normal

Fudge voks

Fudge er en australsk virksomhed, som producere forskellige hårprodukter, og som nok er især kendt for deres vokse. Deres voks er på en og samme tid stærk og fleksibel, så man hele aftenen kan ændre i sit hår, så det altid sidder godt.
Fudge voks tilbud
Fudge hair shaper
Fudge matte hed

HH SIMONSEN voks

HH SIMONSEN er en dansk virksomhed, som blev grundlagt tilbage i 2003. Den blev formet på det grundlag, at man ville skabe kvalitetshårprodukter til en meget lavere pris end på det hidtidige marked. HH SIMONSEN laver mange forskellige hårprodukter, deriblandt også voks. Voksen er både fleksibel, samtidig med at den holder håret ordentlig på plads.
HH Simonsen voks tilbud
HH simonsen voks brown matte
HH simonsen styling paste
HH simonsen voks blue extreme wax

 

DFI voks

d:fi producerer hårprodukter til både mænd og kvinder over hele verden. d:fi’s produkter er til dem, som er på farten, hvis hår skal sidde stort set perfekt hele tiden. De producerer fx hårpudder, som giver øjeblikkelig volumen. Derudover er hårpuderen let, så den ikke tynger håret, og den giver også håret en mat finish, så det ikke ser fedtet ud. Hårpuderen fra d:fi giver håret nyt liv, og efterlader det fyldigt og lækkert.
Dfi hårvoks tilbud

Paul Mitchell Voks

Paul Mitchell blev grundlagt tilbage i 1980, og har i dag hovedsæde i Beverly Hills. Gennem årene er Paul Mitchell voks produkterne blevet brugt af mange kendte stjerner, samt mange anerkendte frisører.
Paul mitchell shampoo
Paul mitchell hårbørste
Paul mitchell marulaoil rare oil intensive hair masque
Paul mitchell clean beauty
Paul mitchell produkter
 

Veet voks

Veet er en verdenskendt virksomhed, som producerer forskellige hårfjerningsprodukter, hvilket de har gjort i over 80 år. Blandt hårfjerningsprodukterne er både hårfjerningscreme samt Veet voks
Veet voks tilbud
Veet hårfjerner creme
Veet hårfjerningscreme sensitiv
Veet hårfjerningscreme normal
Veet wax strips

Tigi voks

TIGI blev grundlagt i 2003 og har siden da vokset sig kæmpe stort. De er i dag nogle af de førende indenfor Tigi voks produkter og pleje til hår. Deres produktsortiment er kæmpestort, og der er massere både for kvinder og mænd.
Tigi voks tilbud
Tigi duo
Tigi s-factor stunning volume
Tigi bed head recovery
Tigi hårspray
Tigi pumpe
 

L’Oreal voks

L’Oreal har mere end 100 års erfaringer med at producere skønhedsprodukter og hårprodukter. Det blev grundlagt tilbage i 1909 af franskmanden Eugéne Schueller. L’Oreal er kendt for deres fantastiske kvalitet og elegance, og dette gælder i alle produkterne fra crème og foundation til shampoo og voks.
L'oreal hårprodukter
Loreal shampoo
Loreal professional shampoo
L'oreal professionnel absolut repair
Loreal produkter
Loreal hårshampoo
Loreal shampoo serie expert

KEVIN.MUPHY voks

KEVIN.MUPHY er et australsk brand, der producere hårprodukter. De producere hårprodukter, som var det til huden. Det vil sige, at alle produkterne er skånsomme mod håret, og er med til at styrke det, så dit hår bliver lækre og flottere. Flere af deres vokse er altså med til at beskytte og styrke håret, så du får flere funktioner i ét produkt.
Kevin murphy voks rough rider
Kevin murphy young again
Kevin murphy shampoo
Kevin murphy krøller
Kevin murphy plumping wash
Kevin murphy hydrate me

OSiS+ voks

OSiS+ er et undermærke i den store koncern Schwarzkopf, som er meget kendt for deres hårprodukter. Indenfor OSiS+ brandet ligger der mange forskellige hårprodukter, deriblandt også flere forskellige voks. Voksen er delt ind i 5 kategorier alt efter deres ”kontrolniveau”, så det er bare med at finde ud af, hvad dit hår har brug for.
Osis+ volume up
Osis+ hårlak
Osis+ bouncy curls
Osis+ session extreme hold hairspray
Osis+ dust it mattifying powder
Osis+ varmebeskyttende spray

Zenz voks

Zenz er en dansk virksomhed, der producere eksklusive hårprodukter til billige penge. Det eksklusive ligger i, at mange af produkterne er økologiske og derfor meget gavnlige for håret. Fx er Zenz voks både med til at style håret, men det giver også håret fugt og styrker det indefra. Dette gør, at man ikke behøver bruge en masse forskellige produkter for, at opnå det man gerne vil.
Zenz styling

Voks mærker

american crew voks
alterna voks
crew voks
dfi voks
dax voks
dennis knudsen voks
evo voks
erratic voks
fudge voks
gatsby voks
got2be voks
hollywood voks
hh simonsen voks
id voks
loreal voks
id hair voks
joico voks
keune voks
kevin murphy voks
maria nila voks
mud voks
nak voks
osmo voks
organic attitude voks
osis voks
paul mitchell voks
pure and simple voks
pure pact voks
renati voks
redken voks
tanga voks
veet voks
zenz voks

Hårprodukter

Hår er en mærkelig størrelse. I mange år har hår været et udtryk for ens stil og personlighed. Man ser i større og større grad, at både mænd og kvinder bruger flere penge på, at få håret farvet, klippet og permanentet, hvilket kan være med til at skade håret. Hår består hovedsagligt af keratin og pigmenter, som er med til at bestemme hårets farve. Sundt hår er rigtig stærk. Et enkelt hårstrå kan holde 100 g af sig selv. Derimod hvis håret er usundt/skadet, vil man opleve, at håret har en større tilbøjelighed til at knække, samt at se kruset og spaltet ud. For at bibeholde ens sunde hår kan man gøre brug af nogle forskellige hårprodukter, såsom shampoo for at holde håret rent; balsam, for at gøre det glat og strålende; hårkur, for at reparere skadet hår. Dog har mange shampooer og balsamer i dag også beskyttende og styrkende effekt. Dette har mærker som Schwarzkopf og L’Oreal fx udviklet.
Hårprodukter tilbud
Dfi hårprodukter tilbud
Fudge hårprodukter tilbud


Hårvoks

Det er så irriterende at have fået sat håret rigtig lækkert for derefter at gå udenfor, og så er det ødelagt. Derfor har man brug for et hårprodukt, hvor man kan blive ved med at style håret, så man hele tiden kan ændrer i det, hvis ens frisure skulle blive ødelagt af vind og vejr. Dette er der især et produkt, der kan – hårvoks. Med voks kan du hele dagen blive ved med at ændre frisuren, hvis du hen på aften synes, det er faldet lidt ned og derved trænger til at blive ændret. Der kan fås mange forskellige typer af voks, hvor nogle har meget stor holdestyrke og andre har lidt lavere. Der kan naturligvis også fås voks til både langt og kort hår, så der er noget til enhver smag. Der er rigtig mange mærker verden over, som producerer hårvoks, deriblandt er Fudge og HH SIMONSEN®.
Hårvoks tilbud

Hårpudder

I mange år har fladt hår været et problem, og mange har manglet det produkt, der kunne give ekstra volumen.. Det har været svært at gøre noget ved det, som ikke kostede rigtig mange penge. Man har dog endelig fået udviklet et produkt, der hedder hårpudder. Hårpuderne drysses ned ved hårrødder, hvorefter håret vil løfte sig, og det vil ligne, at man har fyldigt hår. Det er så smart at hårpuder kan fås i forskellige farver, så man kan finde en der nogle matcher ens hårfarve, så der ikke er nogle tydelige pudderklatter i hovedbunden eller resten af håret, hvor det kan bruges med den rigtige farve. Et af de mærker der blandt andet producerer hårpudder, er d:fi.

 

Hårkur

Vi udsætter vores hud og hår for rigtig mange udfordringer. Mange piger og kvinder føntørrer, flader og krøller deres hår, samt bruger flere forskellige produkter(ikke alle lige gode) til at få håret til at se dejligt ud. Dette kan håret nemt tage skade af, og hvis der ikke gøres noget ved det skadet hår, vil håret begynde at knække, spalte og se rigtig usundt og træls ud. For at komme det skadede hår til livs, kan det være en rigtig god idé at benytte sig af hårkure. Dette er oftest en creme man smører ind i håret, som så skal sidde mellem 5-30 minutter. Bagefter skylles det ud, og når ens hår er blevet tør, vil man opleve, at håret er blevet blødere og mere glansfuldt. Det er nok at bruge en sådan hårkur en gang om ugen, for at opnå resultater. En af de store firmaer der blandt andet producerer hårkure er L’Oreal Elvital.
 

Balsam

Når man vil have flot hår og vil pleje det, så er det vigtig at bruge flere forskellige produkter. Og et af de vigtigste produkter til langt hår er balsam. Balsam er med til at reparere skadet hår, samt give det fugt, så det ser ekstra glansfuldt ud, og er blødere at røre ved. Derudover bliver det nemmere at holde styr på sit hår, da balsam gør det glattere, så det er nemt at rede ud og mere håndterligt at få sat op, hvis det er det, man vil. Desuden styrker balsam håret, så det ikke tager så meget skade ved at blive fladet, krøllet etc. På verdensplan er der rigtig mange forskellige mærker, der producere balsam og andre hårprodukter. Dette gør fx Head and Shoulders.
 

Sprayvoks

Man kan få rigtig meget forskelligt voks til håret. Noget gør håret meget stift, hvor andet er blødere, så man kan rette i frisuren hele aftenen. Man kan for eksempel også vælge mellem en cremevoks og en sprayvoks. En af fordelene ved sprayvoks er, at voksen bliver ligeligt fordelt rundt i håret, så man slipper for trælse klumper af voks, som normalt godt kan være et problem. Desuden er voksen også lidt finere, så det bliver nemmere at modellere håret ind til den helt rette frisure.

 

Hårspray

At sætte hår kan være en rigtig krævende proces, især hvis alt bare skal være helt perfekt. Når man har brugt rigtig lang tid på den rette frisure, så er det rigtig irriterende, hvis der kun går 10 minutter, og så er den ved at falde ned igen. Heldigvis kan man få produkter, som gør håret meget modstandsdygtigt overfor regn, vind og andre udfordringer.

Et af de produkter man blandt andet kan bruge er hårspray. Hårspray sprøjtes rundt i håret, og gøre håret stift. Hvor stift håret bliver afhænger af mængden, man bruger, og hvilket mærke der er tale om.
 

Hårpleje

Et superlækkert, passet og plejet hår udstråler sundhed, hygiejne og mindsker at du får problemer med skæl, sår i hovedbunden, tørt og kedeligt hår eller hår du næsten ikke kan styre. Derfor er den rette hårpleje en meget vigtig ting at gøre og finde frem til de produkter der passer allerbedst til din hårtype. Om så du har langt, glat, krøllet, tyndt, tykt, kruset, fint, tørt, farvet, skadet eller bare almindelig hår. Der findes hårpleje til alle typer hår der nænsomt går ind og nærer, renser, beskytter og gør dit hår meget nemmere at sætte som det passer dig og vise din helt personlig stil og udtryk. Måske skal der gøres noget ekstra ud af håret til en super sjov bytur eller en fest og sammenkomst. - Eller måske er det til jobbet eller bare hygge derhjemme.
 

Hårpynt

Mange piger og kvinder i alle aldre elsker at sætte håret op i flotte og finurlige frisurer. For at kunne sætte håret op, så skal man have det rigtige udstyr i form af hårpynt. Der kan fås meget forskelligt hårpynt, som er specialiseret til lige præcis en bestemt frisuretype. Selvom der er blevet udviklet rigtig meget forskelligt hårpynt, så er det mest populære dog stadigvæk elastikker i alle afskygninger – stor, små, farverige eller dæmpede. Der er stort set hellere ikke en frisure, hvor man ikke har brug for en elastik på en eller anden måde. Derudover er hårnåle også ret populære, da disse er gode til at holde håret, og næsten ikke er synlige. Hårnåle kan fås i alverdens farver, så den matche ens egen hårfarve, og derved være næsten usynlig.

Udover hårnåle og elastikker kan man få rigtig mange forskellige spænder. Nogle spænder er bare pyntespænder, der lige kan sætte prikken over i’et på frisuren, mens andre spænder har den funktion, at holde håret på en bestemt måde. Desuden kan man jo også få forskellige pandebånd og bandanaer, som kan holde håret. I forhold til hårpynt så er der altså utallige muligheder, for at få lige præcis det man mangler til den perfekte frisure.
 

Hårfarve

Mange mænd og kvinder i alle aldre vælger at få farvet deres hår. Dette kan der være flere grunde til. Nogle vil dække de grå hår, der kommer med alderen. Mange teenagere er trætte af deres almindelige farve, og nogle trænger måske bare til et nyt look. Lige meget hvad grunden er, så findes der mange forskellige muligheder for at få farvet håret. Man kan stort set få farvet sit hår i alle de farver man vil, lige fra grøn til rød til brun til grå. Angående farve så er det kun fantasien, der sætter grænser.

Udover farven skal man også tage stilling til, hvilken farvningstype man gerne vil have. Her er der blandt andet tale om permanent- eller skyllefarve. Skyllefarve kan være godt, indtil man har fundet ud af, hvilken farve man permanent vil til at bruge. Hvilken type hårfarve man vælger, har meget at gøre med, hvor lang tid farveseancen tager. Hvis man bruger henna farve eller skal have en blondering, så tager det længere tid end fx de farve Garnier har lanceret.
 

Conditioner

Conditioner er det samme, som vi på dansk kalder balsam. Det er et hårprodukt, som er med til at pleje håret indefra og ud. Det gør håret blødere, giver mere glans og fylde. Man kan få mange forskellige conditioner. Man kan få nogle til farvet hår, som tager højde for hvad det har behov for. Man kan også få nogle, hvis man ønsker mere fylde, og nogle til meget skadet hår. Conditioner gør håret nemmere at rede ud, og man slipper på denne måde for at skulle stå med børsten længe for at redde knuder af hår ud. Conditioner er isæt godt til langt hår, men er selvfølgelig fornuftigt at bruge til alt hår, især hvis man ønsker at ens hår skal se sundt ud. Der er flere forskellige conditioner mærker, men en af de helt store er Schwarzkopf.
 

Extensions

Mange unge piger er træt at deres hårlængde, og vil gerne have længere hår, så de kan efterligne moden. I dag er det rigtig nemt at få forlænget sit hår. Dette kan nemlig gøres med hair extensions. Der findes mange forskellige slags extensions. Det første man skal have fundet ud af er, hvilken farve extensions man ønsker at få. Man kan nemlig få extensions i alle tænkelige farver. Det er dog rigtig vigtig, at man vælger en farve det matcher ens farve, hvis ikke den helt samme farve, så kontrasten ikke bliver for stor, så det ser falsk ud. Selvom extensions er ”falsk”, skulle det gerne se så naturligt ud som muligt.

Når man har fundet ud af, hvilken farve man gerne vil have, så er der to ting mere, man skal tage stilling til. Nemlig hvilken slags hår man vil have, og hvordan det skal påhæftes. Der findes mange forskellige kvaliteter af extensions, hvor noget må siges at se mere naturligt ud end andet. Det er ikke kun på udseendet, man kan se forskel på kvaliteten, det kan man også på, hvordan det mærkes. Noget vil føles meget blødt og naturligt, mens andet vil føles lidt plastikagtigt, og dette vil også have en større tendens til kruse og se træls ud.

Der findes flere forskellige metoder til at påsætte extensions. Man kan få extensions, som er aftagelige – nogle man altså selv kan tage i håret, når man har lyst. Disse skal man huske at tage ud hver nat, da de bliver ret slidte ellers. De aftagelige extensions kan både fås som clip-on eller tape-on, helt afhængigt af hvad man er til. Der findes også to måder, hvorpå man sætter extensions fast i håret, og disse skal ikke tages ud. Der er hot-fusion extensions, hvor håret i totter bliver svejset til dit eget hår. Der er også den nye lidt mere skånsomme metode, cold-fusion extensions, hvor håret sættes på eget hår med mikroringe. Hvis man vælger en af disse to metoder, så er det vigtigt, at man får det lavet hos en professionel, så resultatet bliver ordentligt, og for at ens hår lider mindst muligt.
 

Hårstyling

Førstehåndsindtrykket er blevet rigtig vigtigt, og derfor skal man stort set til enhver tid se godt. Dette gælder også håret. Det kan være rigtig svært at stlyle hår, især hvis man ikke har de rette produkter. Der findes mange forskellige styling produkter til hår. Her i blandt finder man hårspray, voks, skum og meget andet. Dette giver mulighed for at lave nogle rigtig cool udtryk, og være ret eksperimenterende med sin stil.
hårstyling langt hår
hårstyling krøller
hårstylingsprodukter
hårstyling kort hår
krøllet hår styling
styling cream hår

Shampoo

For at holde ens hår sundt og rent er der især et hårprodukt, som er rigtig vigtigt, nemlig shampoo.

Der findes mange forskellige shampooer, som er specialiseret på en bestemt ting, udover at rense håret selvfølgelig. Der findes shampoo bestem til farvet hår, som skal sikre at farven holder sin glans det længere. Der findes også shampoo og andre hårprodukter, som styrker håret indefra, så dette bliver sundt, og kommer til at se mere glansfuldt ud og mærkes blødere. Desuden kan man få shampoo, som plejer hovedbunden, så man slipper for skæl og andet irritation. Der findes altså mange forskellige shampooer til ethvert tænkeligt behov. Desuden findes der mange shampooproducenter rundt om i verden, såsom L’Oreal Elvital.

Hårfjerning

Hårfjerning kan være rigtig svært. Det kan være rigtig irriterende hele tiden at skulle barbere sig, og man kan for eksempel være uheldig at opleve indgroede hår og røde knopper. For det første ser det træls ud, og for det andet kan det også være ømt og irriterende. Ved hjælp af forskellige hårfjerningsprodukter, såsom cremer og voksstriber kan man undgå dette. På denne måde skal man ikke fjerne hår ligeså tit, og man slipper heldigvis også for den irriterende hud. Det er nemt at bruge derhjemme, og det tager ikke særligt lang tid.
Permanent hårfjerning

Træt af altid at bøvle med barbermaskinen, voksbehandlinger og andre remedier man kan købe sig til, for at bekæmpe den trælse hårvækst? Hårfjerning er et af de private, fysiske problemer herhjemme, som vi som mennesker synes er mest generende i løbet af vores liv - især kvinder synes hver dag kan være en udfordring. Ligemeget hvor tit man skifter skraberen ud, sætter nye barberblade i, eksperimenterer med hjemmekøbt voks, eller køber sig til voksbehandlinger på den lokale skønhedsklinik, så vokser de træls hår stadig frem på ben, under arme og hvor de ellers kan generer kvinder. Med aldring kommer også hårvækst på andre steder, hvor det føles unormalt og kan generer rent kosmetisk. Nogle kvinder får med alderen et lille overskæg af mørke hår, som kan sænke deres selvtillid drastisk, og andre oplever stort ubehag ved behåring andre trælse steder.

Hårfjerning henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre, og er som regel målrettet dem med mørk hårvækst.

Populære:
Hårfjerning ansigt - hårfjerning voks - hårfjerning maskine - hårfjerning creme - hårfjerning læbe - hårfjerning mænd - hårfjerning kvinder - hårfjerningscreme til intime områder - hårfjerningscreme ansigt

Mærker:
Veet hårfjerning - Wax hårfjerning - Wonderspring hårfjerning

Hårbehandling

Få fjernet uønsket hårvækst ved hjælp af IPL. IPL står for Intens Pulse Light, og kaldes i det daglige for Ellipse. Permanent hårbehandling ved hjælp af Ellipse foregår ved at der udsendes noget lys, som absorberes i det enkelte hårstrå, hvor farven i håret omdanner lyset til varme og derved ødelægger hårrodens evne til igen at kunne producere hår. Det er en relativ smertefri behandling, og der mærkes kun en lille prikken i huden under behandlingen, og du slipper for generende hårvækst på kroppen. En behandling vil som regel kun tage omkring en halv times tid, hvor det på benene kan tage op til 2 timer, afhængig af mængden af hårvækst. Hår behandlingen kræver gentagelse, og der skal som regel 6-8 behandlinger til, for at bibeholde et tilfredsstillende resultat. Én behandling holder i nogle måneder, hvorefter behandlingen skal gentages, hvis man ønsker et vedvarende resultat.

Undgå at bruge hårfjerningsmidler 1 måned før behandlingen, da det kan ødelægge det færdige resultat af behandlingen med Ellipse. Du må dog gerne anvende skraber, da det ikke ødelægger hårrødderne.
Permanent hårbehandling - hårbehandling med laser

Hvis man skal have fjernet uønsket hårvækst eller ansigtshår ved hjælp af laser, er der en række kriterier som er vigtige for at få det bedst mulige resultat. Blandt andet er det vigtigt at hårene er mørke og at huden er så bleg som muligt - på den måde har laseren bedst effekt. Hårbehandling laser har derimod ingen effekt på lyse eller grå hår.

Hårbehandling ved hjælp af laser foregår ved at varmen fra laserstrålen ødelægger hårsækkene - altså fungerer laser behandlingen på samme måde som behandlingen med Ellipse. Hårbehandling med laser ødelægger de hårsække der er i vækstfase, hvilket vil sige at de hårsække som er i hvilefase ikke vil blive ødelagt, og derfor kræver det flere behandlinger at få alle hårsække med.

Behandlingen giver ikke en decideret permantent hårfjerning, men forlænger den hårfrie periode fra måneder til år. Holdbarheden af behandlingen er dog meget forskelligt fra person til person,d a folk reagerer forskelligt på behandlingen. Med flere behandlinger er det muligt at opnå en næsten permanent hårbehandling løsning, men dette kræver at behandlingen holdes ved lige i en længere periode, så man er sikret det bedste resultat. Dog skal bemærkes at der stadig ikke er garanti for at hårene ikke vokser ud igen. Efter endt behandling er det vigtigt ikke at udsætte det behandlede område for direkte sollys, men at man venter nogle uger med at ligge sig ud i solen. Selv efter de uger, skal området smøres ind i solcreme.
 

Voks tilbud

Name E-mail Message Submit