SMV

Rideudstyr udsalg


At have hest koster rigtig mange ressourcer, både i tid og økonomi. Der er et hav af forskelligt udstyr, man har behov for, for at det både hest og rytter har det godt. Dette indbefatter alt fra strigle til ridehjelm til saddel til grime plus en helt masse andre ting. Disse ting er nødvendige for at sikre alle berørtes velbefindende. Hvis man ikke har de plejende redskaber til hesten, risikerer man, at denne begynder at skrante, og hvis man vælger at ride uden hjelm og kommer ud for et uheld, kan det altså gå rigtig galt.

For at få råd til alle de fornødne produkter, kan det være en rigtig god idé at kigge efter rideudstyr på udsalg. Disse produkter er mindst lige så gode som dem til fuld pris. Forskellen kan være, at det er sidste års model man køber, men ved dette kan man altså spare en del, og derved have flere penge til rådighed i sidste ende.

Rideudstyr udsalg

Gå til udsalg her: Rideudstyr udsalg

Rideudstyr

Gå til rideudstyr her: Rideudstyr


Rideudstyr


RideudstyrEquiline rideudstyr

Equiline blev grundlagt i start 1980’erne i Italien med en mission om at skabe produkter til rideverdenen, som både er elegant og af høj kvalitet. Equiline produktserie indeholder mange fantastiske produkter, såsom alt ridetøj, sadler, dækken, underlag og meget andet. Alt er selvfølgelig af højeste italienske kvalitet, som sikre dig et produkt, som kan holde rigtig mange år. Derudover er Equiline stil hovedsagligt klassisk italiensk, således alle produkterne er tidsløse og altid vil være moderne. Ved at købe et produkt, hvad end du måtte mangle, fra Equiline så er du sikker på at modtage et kvalitetsprodukt, som er perfekt til dig og din hest.


Kieffer rideudstyr

Kieffer er en tysk virksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1848 i München. Kieffer designer og producerer udstyr til hest og rytter. Deres sortiment indeholder blandt andet sadler, trenser, ridehandsker, sikkerhedsveste og mange andre fantastiske produkter. Kieffer bruger kun de bedste materialer til deres produkter, deriblandt finder man kvalitetslæder fra garverier i Europa. De lækre materialer er med til at sikre dig et helt fantastisk produkt, som er slidstærkt, behændigt og moderne.

Kingsland rideudstyr

Kingsland er et norsk brand, som blev grundlagt i 1999 af Lin E. Kingsrød, som selv tidligere har været konkurrencerytter. Det er på denne baggrund, at mærket opstod. Lin E. Kingsrød ønskede nemlig selv nogle bedre produkter, når hun red, og derfor begyndte hun at fremstille sit eget udstyr. I dag har Kingsland en rigtig stor kollektion, som blandt andet indeholder ridebukser, stævnejakker, sokker, tasker, underlag, dækkener og mange andre fantastiske produkter. Alle produkterne er skabt for at gøre livet lidt skønnere for både rytter og hest, og derfor er de kun produceret af kvalitetsmaterialer. Kingsland er til den rytter, som gerne vil have nogle af de bedste produkter på markedet til sig selv og sin hest.

Pikeur rideudstyr

Pikeur er et tysk brand, som designer og producerer alt, hvad en rytter kunne drømme om. Deres produktkatalog inkluderer blandt andet et stort udvalg af ridebukser, jakker, strømper samt mange andre lækre beklædningsgenstande. Det store udvalg betyder, at der er noget til enhver kropsform og stil, hvilket giver dig mulighed for at finde et perfekt match til en overkommelig pris.

Ridestøvler

Som rytter er det rigtig vigtigt, at man har nogle ordentlige ridestøvler. Ridestøvlen støtter nemlig fod, ankelled og underben, så rytteren har rig mulighed for at kommunikere nemt med hesten. Ridestøvler er ofte lavet af læder, ruskind eller gummi, hvor der ikke er særlig mange detaljer. Ridestøvlen skal nemlig ikke have mulighed for at sidde fast i stigbøjlen, men nemt glide ud, hvis man skulle være så uheldig at falde af hesten.

Ridehjelm

Det er rigtig vigtigt, at sikkerheden er i orden, når man rider. Hestene er lydige, men man kan risikere, at den bliver skræmt og reagere instinktivt på dette, hvilket kan resultere i, at man fælder af. Derfor er det rigtig vigtigt, at man bruger en ridehjelm. Det er ikke obligatorisk at bruge ridehjelm i Danmark, men hvis man vil mindske risikoen for hovedskader betydeligt, så er det altså en rigtig god idé at benytte sig af disse.

Ridebukser

Når man er ude at ride, så er det altså rart at have noget tøj på, som sidder helt perfekt og er komfortabelt. Det er vigtigt, at tøjet ikke sidder og strammer de forkerte steder, så blodtilførselen bliver klemt. Derfor er det rigtig vigtigt, at man har nogle ordentlige ridebukser, som støtter alle de rigtige steder uden at klemme.

Man kan få mange forskellige slags ridebukser både til mænd, kvinder og børn. Man kan både for nogle helt klassiske i afdæmpede farver, men man kan også få diverse ternede ridebukser. Der er i sandhed noget for enhver smag.

Sadler

Ideen om sadlen har eksisteret siden før vores tidsregning, hvor man brugte stof og reb til at side på og holde en fast. I dag er sadlen langt mere udviklet, og der findes rigtig mange forskellige slags. For eksempel bruger men ikke samme sadel til dressur, som man bruger til springkonkurrencer.

Det er vigtigt at bruge en sadel, da denne skal fordele ens vægt ud på hestens ryg, så den ikke bliver særlig belastet. Derudover så er sadlen også en slags støddæmper, så man som rytter får støttet ryggen, og derved ikke bliver skadet.

Whitaker rideudstyr

John Whitaker er et engelsk brand, som er grundlagt af den verdensberømte rytter John Whitaker og hans familie. Det er et brand, som er brygget på stor passion for hestebranchen, samt en forkærlighed for god kvaliltet. Kollektionerne fra John Whitaker indeholder både sadler, dækkener, grimer, ridetøj og rigtig meget mere. Da grundlæggeren selv har reddet hele hans liv, ved han, hvad der er vigtigt for rytter såvel som hest. Denne viden er med til at sikre dig et produkt, som vil leve op til alle dine krav. Produkter fra John Whitaker er til den kvalitetsbevidste rytter, som kun ønsker det bedste til sig selv og sin hest.

Hesteudstyr

Man kan få rigtig meget forskelligt hesteudstyr, som er med til at sikre hestens ve og vel. Blandt produkterne finder man hestesko, dækken, benbeskyttere og meget mere. Det er vigtigt, at man sørge for, at hesten har det fornødne udstyr, da man på denne mindsker risikoen for tidlig nedslidning og trælse skader.

RideudstyrRideudstyr


Rideudstyr

Name E-mail Message Submit