SMV

Retainer

Retainer

Hos Retainer finder du specialister i online markedsføring, med fokus på SEO.

Søgemaskineoptimering
Søgemaskineoptimering, eller såkaldt SEO, er et værktøj til at sikre hjemmesider bedre placeringer i søgemaskiner. Der findes i dag rigtig mange forskellige søgemaskiner og hjemmesider, og det er derfor vigtigt, at man gør sig bemærket. Dette kan man blandt andet gøre ved, at hjemmesiden ligger som en af de første i søgemaskinen.

Det er en række forskellige faktorer i søgeordsoptimering, som bestemmer en hjemmesides placering. Nogle af disse faktorer er teknik, indhold og links fra andre hjemmesider. Ved at optimere disse faktorer kan ens hjemmeside stige i placering. Dette kan fører til øget kundekreds, da det er din hjemmeside, potentielle kunder ser først.

SEO analyse
SEO står for Search Engine Optimization eller søgeoptimering. Det er et værktøj, som bruges i forbindelse med søgemaskiner og hjemmesider. En hjemmesides placering i en søgemaskine kan nemlig godt have en rigtig stor betydning for størrelsen på ens kundekreds, samt hvorvidt denne øges. I fald i salg kan altså skyldes en dårlig placering i søgemaskinen.

Derfor kan det godt være en rigtig god idé at lave en SEO analyse hos et SEO bureau af en SEO ekspert. EN SEO analyse analysere de forskellige faktorer, som har en indflydelse på placeringen i søgemaskinen. Disse faktorer kan blandt andet være teknik, indhold og links fra andre hjemmesider. En SEO analyse kan give dig et overblik over, hvilke faktorer du skal optimere, således placeringen bliver bedre. En SEO analyse kan være med til at sikre dig øget salg.

Hvad er søgeord?
Et søgeord er et ord, som er relateret til din virksomhed. Det vil sige, at når nogle søger på dette ord i en søgemaskine, så vil din hjemmeside dukke op, da de hænger uløseligt sammen. Det er selvfølgelig rigtig vigtigt, at ens søgeord er yderst relateret til hjemmesiden, så hjemmesiden forbliver relevant, når der søges.

Ved at lave en søgeordsanalyse kan du finde ud af, hvilke søgeord der repræsentere din virksomhed bedst. På denne måde er du nemlig sikret, at din hjemmeside kun vises, når det er relevant i forhold til det produkt, du yder.

Adwords optimering
Det er rigtig fint, at en virksomhed har forskellige annoncer, men hvis ikke de annoncer leder til flere kunder og mere salg, kunne det godt være, at man skulle overveje at optimere sine annoncer. Dette kan Adwords hjælpe din virksomhed med. Adwords er en Google løsning, som man tilpasse annoncerne til dine kunder, så du fået flere klik.

Hver gang en potentiel kunde søger på et produkt, du tilbyder, vil din annonce dukke op på siden. Dette giver mulighed for at udvide ens kundekreds, og man kan således optimere sine annoncer, så de rammer mere præcist, og derved bliver mere relevant, der hvor de vises. Dette vil resultere i, at man får mere for pengene, da annoncerne vil tiltrække flere kunder.

Adwords søgeordsanalyse
Adwords er en annonce platform fra Google, som er baseret på søgeord. Det er en oplagt platform at bruge for stort set alle virksomheder. Når en potentielt kunde søger på noget, som er relateret til din virksomhed, så vil annoncer fra din virksomhed dukke op. Dette kan resultere i en større kundekreds, samt øget online-salg. For at Adwords skal virker optimalt, kan det være en rigtig god idé at lave en søgeordsanalyse.

En søgeordsanalyse sørger for at optimere Adwords, således de rigtige ord udløser annoncerne fra din virksomhed. En søgeordsanalyse gransker altså din virksomhed for ord, som er karakteristiske for jeres ydelse. Dette sikre, at annoncerne bliver mere relevante overfor brugeren, hvilket i sidste ende kan føre til flere klik.
       

Retainer

Companies

Cypax
K
dk - Omnishare
se - Omnishare
no - Omnishare
de - Omnishare
en - Omnishare
Diviso

Produkter

Umbraco
App udvikling


Retainer


Retainer


Retainer


Retainer