SMV

Hudpleje

Det er rigtig vigtigt, at man passer på sin hud. Det er det største organ, vi har, og derfor kræver det også rigtig meget pleje. Der findes rigtig mange forskellige plejeprodukter, som er rigtig gode for ens hud. Og der findes også produkter til enhver hudtype og hudproblem.Man kan få rigtig mange forskellige lækre cremer både til ansigt og krop, mænd og kvinder. Cremerne kan være meget fugtighedsgivende, indeholde parfume, være neutrale, fjerne rynker og meget andet. Så der er helt sikkert også en creme, som passer til din hud. Desuden kan man få mange forskellige hudplejeprodukter, såsom tonic og sæbe. På den måde kan man hele tiden fremstå med ren og sund hud. De mange forskellige produkter kan nogle gange være en jungle at finde rund i. Derfor er der heldigvis mange rigtig gode servicemedarbejder, som kan hjælpe dig med at finde det helt rette til din hud.

Plejeprodukter

Gå til tilbud her: Plejeprodukter

Mærker

Mærker

Mærker

Mærker


Mærker

Mærker

Biosilk

Biosilk er em virksomhed, som producerer forskellige hårplejeserier. Fælles for hårplejeserierne er blandt andet, at de indeholder silke, som gør håret helt silkeblødt og smukt skinnende. Biosilk er creme de la creme indenfor hårpleje, og det kan redde det mest skadet hår uden klipning.

De forskellige produktserier er tilpasset forskelligt slags hår, så der er en pleje til de fleste, hvad enten, det er tørt, skadet, fedtet, farvet, krøllet, glat osv.. Hvis du vælger at bruge Biosilk, er du nærmest garanteret blødt og glansfuldt hår, som du aldrig har oplevet det før.
Biosilk silkedråber
Biosilk hårolie
Biosilk silk therapy
Biosilk shampoo
Biosilk shampoo hund
Biosilk silk therapy lite
 

Escentric Molecules

Escentric Molecules designer og producere nogle helt specielle og helt fantastiske parfumer til både mænd og kvinder. De gør nemlig brug af helt unikke aroma molekyler i proportioner, som man aldrig har set før i andre parfumer. Det var noget helt nyt, som grundlæggeren, Geza Schoen, havde gang i. Noget han ikke selv havde troet ville blive allemandseje, men derimod kun noget for de kreative, elitisterne.

Sådan ser det ikke ud i dag. Parfumerne fra Escentric Molecules er meget populære både ved mænd og kvinder over hele verden. Det der appellere til så mange er aroma molekylet Iso E Super, som Geza Schoen mener, man bliver afhængig af. Når man først har duftet til den og af den, som vil man bare have mere. Duften skulle være noget helt specielt, og den skulle fremme ens egen kropsduft, så man bliver uimodståelig.
Escentric molecules 02
Escentric molecules 01
Escentric molecules 05
Escentric molecules tilbud
Escentric molecules difference
Escentric molecules patchouli
 

Mirenesse

Mirenesse er et australsk brand, som designer og producerer nogle helt fantastiske make-up og hudplejeprodukter, som alle kvinder fortjener at have i deres hjem til afbenyttelse. Sortimentet spænder bredt, så man kan nærmest få alt, hvad hjertet begærer af kvalitetsprodukter. Det som er rigtig fedt ved Mirenesse make-up er, at det ikke skader huden eller udtørrer den på nogen måde. Derimod er den faktisk plejende for huden.

Man får altså 2 ting i en. Derudover designer Mirenesse også produkter, som kun er tilegnet hudpleje. På denne måde er man hele tiden sikret en sund hud med masser af glød. Ved at bruge Mirenesse er der en ting mindre at bekymre sig om.
Mirenesse mascara
Mirenesse primer
Mirenesse mascara tilbud

Murad

Murad er en skincare-producent, som designer nogle helt fantastiske produkter til huden, så man kan holde denne sund og rask. De har nemlig en filosofi om, at ungdom ikke har noget med alder at gøre, men det handler om, hvor ledes man udtrykker sig, og hvor sund man ser ud. Derfor er alle Murad produkter rettet i mod at reparere alle hudtyper, da alle fortjener en smuk hud uden problemer.

Murad har tre essentielle ingredienser, som skal bruges sammen for at opnå det bedste resultat, og dermed den sundeste hud. Dette er fugtgivende ingredienser, anti-inflammatoriske ingredienser og antioxidant ingredienser. Denne enkle opskrift, Murad recipe, er i dag kendt over hele verden, og derfor er Murad også et meget populært brand, da opskriften rent faktisk opnår fantastiske resultater.
Murad gaveæske
Murad creme
Murad tilbud
Murad cleanser
Murad clarifying cleanser
Murad grøn serie
Murad blemish control
 

Neglelak

Neglelak er en helt fantastisk opfindelse, og det er rigtig sjovt at lege med. Det tillader nemlig en at være lidt skør og udfordrende, da det nemt kan fjernes igen, hvis man ikke synes, stilen sidder lige i skabet. Man kan få rigtig mange forskellige slags neglelakker, og derfor er der helt sikkert også noget for enhver smag.

Man kan få matte, skinnende, glitrende neglelakke. Desuden kan man få dem i alverden farver, som man kan sammensætte og lave rigtig flotte mønstre, hvis man er god til fine små bevægelser. Hvis man ligesom jeg ikke ejer denne finmotorik, så kan man vælge at gå til en neglesalon. Vi har rigtig mange neglesaloner i Danmark, og de er rigtig dygtige til det, de laver.

De kan designe alle de mønstre, man kan forestille sig. På denne måde er man sikret sine egne helt unikke negle, som passer perfekt til ens stil og det arrangement, som man nu end skal til. Neglelak er nemlig perfekt til at pifte et outfit lidt op. Det er en meget lille ting, som kan være med til at gøre det hele lidt ekstraordinært. Derved ikke sagt, at man ikke sagtens kan bruge det i hverdagen til mere low-key tøj. Mulighederne med neglelak er nemlig uendelige.
 

Mærker

mærker

Mærker

Mærker

Vichy

Vichy er et verdenskendt brand, der designer og producerer hudplejeprodukter til alle typer. I mere end 80 år har Vichy udviklet på deres formler, så de i dag har mulighed for at hjælpe alle til en smuk og skøn hud. Noget de færreste mærker kan sige. Deres vigtigste ingrediens er termalsk kildevand, som bliver sat sammen med videnskabelig data omkring hudens livscyklus for at give det mest optimale produkt.

Når man bruger hudplejeprodukter fra Vichy, vil man opleve, at huden bliver mere ensartet, da produkterne beroliger huden og sætter aldring i bero. Hudplejeprodukter omfatter både creme til ansigt og krop, hårpleje, makeup og produkter til mænd. Produkterne til mænd er blandet fugtighedscreme og barberingsremedier, som man kan undgå irriteret hud.

Alle Vichy produkter er gennemtestet for alligier og lignende, så selv dens sarteste hud kan få nytte af dem. Testene bruges også til at se den udvikling, der sker med kvindernes hud, så Vichy hele tiden kan forny og forbedre deres formler for at give det bedst mulige resultat. Vichy er for alle, ikke bare kvinder og ikke bare dem, der har hud problemer. Selvom man har smuk hud, så kan Vichy være med til at forbedre den yderligere, da deres produkter giver fugtighed og pleje i dybden.
 

Origins

Origins er et hudplejebrand, som blev grundlagt tilbage i 1980’erne. Det var rigtig unikt for sin tid, og det er det egentlig stadig. Origins går rigtig meget op i gode produkter. Derfor er alle deres produkter baseret på naturens ressourcer i form af planter og æteriske olier. Ingen af produkterne indeholder således parabener, miniralolier, paraffin eller animalsk ingredienser. Du er på denne måde sikret et helt naturligt produkt, som selv den mest sensitive hud kan tåle.

Origens var også førende indenfor måden, hvor på man kan producerer emballage på den bedst miljøvenlige måde. Den metode, som Origens brugt i starten af deres levetid, er i dag blevet den mest almindelig metode for mange andre firmaer. Brandet tænker rigtig meget på miljøet. Derfor har de også en verdensomspændende kampagne, som hedder ”plant et træ”. Her går de ind og planter træer, hvor naturen har lidet overlast, fx ved skovbrande, så man kan få økosystemet på fode igen.

Origens produktserie dækker både over hudpleje, bad, kropspleje og makeup. Man skal således ikke til at investerer i mange forskellige mærker, da Origens har alt, man skal bruge. At vælge Origens er et rigtig smart valg, da både ens krop og naturen bliver glad. Man kan altså både få velvære og være med til at bevare jorden.
 

Nuxe

Nuxe er et fransk brand, som designer og producerer hudplejeprodukter med mere. Nuxe har lært at forene naturen med luksus, så du kan få det bedst muligt produkt. Brandet blev kendt i starten af 1990’erne, og har siden da vokset sig rigtig store, hvor de har rigtig mange tilfredse kunder på verdensplan.

Nuxe har en lang række forskellige produkter til både mænd og kvinder. Sortimentet indeholder blandt andet creme og rense produkter til både krop og ansigt, samt anti-aging produkter og parfumer. Det store sortiment gør, at der er noget for enhver hudtype, som dækker ens behov, så alle kan have smuk hud.

Nuxe er ikke lige som andre brand. De bruger naturen til at lade sig inspirere til nye produkter, da naturen er det smukkeste, vi har. Du får altså et naturlig produkt, der bygger på naturens olier, så din hud ikke skal bekymre sig om for mange kemikalier. Du er sikret et produkt, som forbedre og plejer huden, som det var meningen – helt naturligt.
 

Skønhed og pleje

Hvem elsker ikke at blive forkælet med skønhed og pleje og stresse af og nyde stilheden og den dybe ro i sindet og ens muskler og led der trænger ind og varmer hele kroppen og lader tankerne flyde og problemerne synes at formindsket radikalt., så kom og bliv forkælet, så find alt hvad dit hjerte ønsker og mere til inden for skønhed og dejlig pleje af kropen.
Skønhed
Skønhed kommer i mange former, og ændres hele tiden. Skønhedsidealerne er ikke det samme, som for bare 10 år siden, og gennem historien har man set rigtig mange forskellige diller. En gang var det i Europa et tegn på prestige at være bleg og godt polstret. Det må man sige, er helt anderledes i dag, hvor fitness bølgen har taget stort set alle med storm.

Skønhed fylder rigtig meget i vores hverdag i form af rutiner, reklamer og generelle gøremål. Det er noget alle går op i, da det er vigtigt at fremstå præsentabel. Der findes mange forskellige skønhedsprodukter, som kan hjælpe en i ens søgen på skønhed. Man kan blandt andet få diverse forskellige hårprodukter, som kan give blødt og skinnende hår mm..

Desuden kan man få rigtig mange forskellige cremer, som giver huden fugt og går den spændstig, så man undergår eventuelle dybe rynker. Dertil kommer selvfølgelig også make-up. Der findes rigtig mange forskellige make-up produkter, og det er faktisk lidt en jungle at finde hoved og hale i alle de forskellige mærker, nuancer, funktioner. Heldigvis kan man finde rådgiver, som kan hjælpe en med at finde det helt rigtige produkt, så man får mest muligt ud af sine penge.

Mange både mænd og kvinder går op i, hvordan deres hud udtager sig. Og der findes rigtig mange forskellige hudplejeprodukter, som skulle være rigtig gode for en. Det kan dog godt være lidt svært en gang imellem at finde hoved og hale i produktjunglen. Mange kendte prøver at hjælpe os med dette. En af dem er vores helt egen Ole Henriksen. Han har lavet en lang række forskellige hudplejeprodukter, som selv de største Hollywood stjerner bruger. Inden man vælger, hvilket produkt man vil bruge, skal man finde det helt rigtige til sin hud, så man får den bedst mulige pleje.


Hudplejeprodukter

De seneste årtier er der blev sat meget fokus på skønhed, og derfor er beautybranchen også eksploderet over hele verden. Dette har resulteret i et hav af forskellige produkter til rigtig mange forskellige funktioner. Indenfor hudplejeprodukter bliver der hvert år produceret nye og forberede creme til mænd, kvinder og børn. Det er meget forskelligt, hvad der er i fokus afhængigt af målgruppen.

Hudplejeprodukterne til mænd er ofte nogle, der skal hjælpe mod indgroede hår efter barbering, og at ansigtshuden holdes dejlig fugtig og blød. Til børn er produkterne ofte uparfumeret, så den lilles hud holdes sund og dejlig, uden at man skader den.

Til kvinder er der også mange forskellige produkter. Der findes rigtig mange forskellige rynkecreme, som er den naturlig vej til flot og spændstig hud. Derudover kan man få mange bodylotions, som giver fugt, glød, glitter, duft og meget mere. Mulighederne indenfor hudplejeprodukter er uanede. Der er helt sikkert nogle hudplejeprodukter til alle slags hud – lys, mørk, tør, fedt mm.. Og der er helt sikkert noget for enhver smag, når det kommer til dufte og så videre.
 

Hudplejeprodukter

Name E-mail Message Submit