SMV

LED belysning


LED der er rigtig mange fordele ved at vælge LED belysning. I dag er udviklingen og kvaliteten af dioden i LED lys virkelig i top. Derfor er lysfarve, lysstyrke og spredningsvinklen samt farvegengivelsen næsten det samme som en halogenpære. Fordelen ved LED er at den har op til 40 gange længere levetid end halogen. Desuden er der et lavere strømforbrug og skåner miljøet da LED lys har mindre CO2 udslip.
Udover dette er LED lys mere holdbare da de ikke indeholder glødetråde og glas og kan sagtens bruges ude som indendørs.

Gå til produkter og priser her: LED belysning
LED strips

LED strips kaldes også LED bånd og er helt perfekte når der skal være skjult belysning.
LED strips kan bruges til at skabe en dejlig indendørs belysning fx i skabe, bag fladskærmen, spejle, fremhæve malerier og i køkkenet.
LED strips er med meget kraftige dioder som er på et tyndt bånd som er ekstrem fleksibelt og selvklæbende.
LED strips er på en spole og kan leveres helt op til 5 meter og de kan også fås i andre lysfarver som fx rød, blå, grøn og gul.

LED pærer

LED pærer fås i mange forskellige modeller blandt andet også med mulighed for at dæmpe belysningen. Udover dette fås LED pærer selvfølgelig med forskellige fatninger så de passer til forskellige lamper. LED pærer kan sagtens erstatte almindelige halogenpærer og er virkelig endnu mere strømbesparende og har en længere levetid. Se også tidsstyring af lys, og styring af lamper.
LED pærer fås med forskellige typer af lys og farve fra den bløde hvide, dæmpet farve til den flotte varme hvide farve eller LED pærer der er blå, gule, røde eller hvide for at skabe en sjov hyggebelysning


Lysskinner

Lysskinner
LED lysskinner er rigtig smarte og ekstrem fleksible da de kan sammenkobles ubegrænset. LED lysskinner kan bruges overalt i hjemmet fx under køkkenskabene, ved lister, reoler og bag ved billeder og malerier.
LED lysskinner er nemme at montere og holdbare samt mindsker strømforbruget.

LED lys

Med LED lys kan du spare penge og samtidig beskytte miljøet. Strømforbruget bliver reduceret med 50 % - 80 % med LED lys og mindsker samtidig CO2 udslippet.
LED lys har en meget længere levetid på cirka 40.000 timer som omregnet er 10 – 15 år.

Led lamper

LED lamper giver et behageligt og dejligt varmt hvidt lys og kan bruges i alle husets rum. Der er LED lamper til både store og små behov som fx toilettet, under trappen, i skabe, køkkenet, soveværelset og stuen.
Udover dette kan man få en rigtig holdbar og dejlig LED arbejdslampe som er helt ideel til værktøjsskuret, garagen og kontoret.
LED lamper kan sagtens erstatte de andre lamper man har i hjemmet og fordelen er at de små LED dioder er meget små så LED lamperne fås i et utal af størrelser og former.

Lysstofrør

Med LED lysstofrør kan man spare gode penge på elregningen i forhold til de almindelige lysstofrør. Fordelen ved LED lysstofrør er, at de har en endnu længere levetid.
Der er forskellige længder af LED lysstofrør og de er let at installere og udskifte. Til LED lysstofrør skal man bruge specielle glimtænder.
LED lysstofrør er ideelt til fx kontoret, værkstedet, garagen, hobbyrummet og arbejdsværelset m.m. og giver et dejligt og behageligt lys.

Dæmpbar

LED dæmpbar lys er hvor man selv kan regulere lysstyrken alt efter hvad der passer en bedst. Der er forskellige måder at få LED dæmpbar belysning nogle LED lys har integreret LED lysdæmper og med andre LED lys skal man have en speciel lysdæmper. Det er helt på til dig og hvad du har lyst til samt hvad der er nemmest
Med LED dæmpbar lys får man et virkeligt flot, behageligt og dejligt lys i alle rum. Udover dette er energiforbruget 80 % mindre og levetiden meget længere med LED dæmpbar belysning.


LED lys

Industrilys
Til arbejdspladsen er der rigtig mange forskellige produkter indenfor LED belysning. Om så det er til indendørs eller udendørs så findes der mange flotte, stilrene og helt ideelle LED lamper.
Til kontoret er der fx lange hængelamper med LED belysning som giver et roligt, smukt hvidt og varmt lys der gør det til et behageligt kontor at arbejde i. Til værksteder og industrien som fx industrikøkkener, garager og andet, er der også mange gode LED lamper i forskellige udformninger og som kan fås med lysdæmper og i forskellige farver.
Industri LED lys og lamper er perfekte til enhver virksomhed som gerne vil spare penge og reducere strømforbruget samt være miljøbeviste og mindske CO2 udslip.

LED lys til erhvervs -og boligformål mv. i den absolut top af kvalitets-skalaen.


Lyspanel

LED lyspaneler er virkelig ideelle til indendørs brug og giver en flot behagelig lysspredning i ethvert rum og kan bruges i private hjem såvel som på kontorer.
Der er forskellige størrelser af LED lyspaneler alt efter hvilket rum de skal være i og hvor meget lys der ønskes. Så der findes LED lyspanel til de små opgaver som fx det lille badeværelse, lille kontor eller hobbyrummet. Til de større opgaver fx i dagligstuen, gangen, kontoret og soveværelset er der flotte kvadratiske LED lyspaneler der vil give et varm og dejligt lys til de store rum.

Få professionelt tilbud på specifikke løsninger der viser hvor meget der kan spares både for miljøet, EL regningen og pengepungen.

Bagagerumslys

Til bagagerummet kan man med fordel få LED lysskinner og strips der giver en tydelig og flot oplyst belysning, så man kan altid kan se hvad der er i bagagerummet.
Bagagerumslys kan udover den almindelig hvide farve også fås i forskellige farver som rød, blå og grøn til at give et ekstra pift på belysningen i bagagerummet.
Desuden mindsker LED lys til bagagerum strømforbruget i bilen end ved almindelige lys.

LED lys tages der et godt skridt for bedre at beskytte miljøet. Med disse pærer, downlights, strips m.m. kan ens strømforbrug reduceres fra mellem 50% - 80 % - og det giver tilsvarende mindre CO2 udledning.

Varerumslys

Med LED belysning til forskellige slags rum som til både, bagagerum, trailer, el-skabe, bilens og campingvognen er der utrolig mange god muligheder for behagelig og god belysning med LED.
LED skinner og LED strips kan med fordel benyttes til varerum og bliver ikke påvirket af kulde eller fugt.
Med LED varerumslys kan man få en bevægelsessensor med en timer på 3 minutters automatisk tænd/sluk funktion.
Med LED får man bedre belysning og de bruger mindre strøm så der er rigtig gode penge at spare på elregningen.

Et hus med 31 halogenpærer blev udskiftet med LED-pærer. Efterfølgende gik man fra et totalt watt-forbrug på 620 watt til kun 93 watt.

Lumen

Når man vil skifte fra halogen til LED lys så hedder det ikke Watt men Lumen som lysstrømen er målt i.
For at sammenligne så er her en lille liste over nogle af de mest kendte og brugte typer af lysstrøm, omregnet:
140 lm = 15 Watt
250 lm = 25 Watt
470 lm = 40 Watt
800 lm = 60 Watt
Lumen gælder for LED, halogen og A-pærer.


Kelvin

Lysets farve er også kaldet lysets temperatur og bliver målt i Kelvin.
Almindeligt dagslys ligger på en cirka 2700 – 3500 grader Kelvin og bliver opfattet som et hvidt koldt lys. Med en LED pærer som lyser med varmt hvidt lys er ofte dyrere men betaler sig bestemt på længere sigt, da de er enormt energibesparende, i forhold til almindelige halogen pærer.
Hvis man vil skifte og have et behageligt varm hvidt lys så er der mange muligheder med LED belysning som alt fra spots, skinner, lysstofrør og lyspaneler til strips og LED downlight.
Med LED lysdæmper får man den fordel at lyset beholder sin temperatur hele tiden i forhold til de gamle glødepærer, som bliver rødlige i lyset.

Downlight

LED downlight er flotte spot lys i et gennemført elegant stilrent design og er energibesparende i forhold til almindelige halogen spots.
LED downlight giver et behageligt og varmt lys som er perfekt til alle indendørs rum i hjemmet, på arbejdspladsen som fx værksteder, gallerier, lager, garager og kontormiljøer.

Skinnespot

LED skinnespot er virkelig ideelle til at give et dejligt og varm behageligt lys. Skinnespots kan bruges overalt i hjemmet og ligner halogenpærer.
Skinnespots kan monteres direkte i isoleringen og har en meget lav indbygningshøjde som gør at den er nem at skjule. Skinnespots fås også med skjulte ringe der fastholder lyskilden og giver et rigtig elegant look.


Elbesparelse

Ved at spare på energiforbruget hvor du bor og arbejder kan du reducerer din el regningen og spar gode penge. Udover at du samtidig skåner miljøet så spare du også udgifter.
Energiforbrug opgøres i kWh (kilowatt-timer) og normalt koster en kilowatt-time 2 kr. dog kan det varierer alt efter hvilket elselskab der levere strøm til dig.
Men bare ved at skifte til en bærbar fra en stationær pc bruges der kun halvt så meget strøm og ved at skifte glødepærer ud med A-pærer eller LED lys spare man også penge på strømforbruget.
Og ved at slukke for standby funktionen kan man ofte spare mere end 250 kr. årligt.
En elspareskinne er også en fordel da den slukker automatisk for det tilsluttede udstyr som fx TV, printer og computer samt dockingstationer m.m..
LED belysning er ved at få mere og mere succes herhjemme da folk er ved at opdage de mange fordele ved at spare penge på elregningen og samtidig skåne miljøet ved at mindske CO2 udledningen.

Belysning

Belysning er forskellige anordninger, som giver lys. Op gennem tiden har lyskilderne ændret sig rigtig meget. I de ældste tider brugte man lyset fra ildstederne, og hvis man skulle et sted hen, hvor dette ikke rakkede, så brugte man forskellige fakler. Senere kom olie lampen, og endnu senere kommer den belysning vi kender i dag med elektriciteten.

Vi finder belysning rigtig mange steder. Alle i det vestlige har det i deres bolig, og vi ser det også på de fleste gader. I dag har man det dog ikke kun af praktiske grunde. Der er kommet en hel modebranche indenfor lamper, og derfor ser man også, at mange hustande har nogen flere lamper end der er brug for.

Havelamper

Der er utrolig mange forskellige og flotte LED havelamper i rigtig smukke udformninger og helt stilrene og enkle linjer som vil give en perfekt belysning af haven.
Om så det skal være en stor lampe, lang, lille, rund, bred, firkantet, stål, træ, plastik, trekantet, bøjet rørlampe eller noget andet, så er der et flot sortiment af LED havelamper som vil give et smukt lys i haven.

LED belysning

Gå til produkter og priser her: LED belysning

Name E-mail Message Submit