SMV

Udlejninger

Udlejning
I dag kan man udleje stort alt, man kan forestille sig. Der findes nogle forskellige hjemmesider, hvor man kan udleje sit tøj , kaffeautomater , maskiner mm. til mennesker, som lige nøjagtigt mangler, det du har at tilbyde. Dette kan være en ret smart indtægtskilde, hvor man kan få råd til lidt ekstrasjov, hvis man har et stramt budget.

Man skal selvfølgelig være villig til at leje sin ting ud, og vise at man risikere noget går i stykker. Dette er altså en risiko, man skal være villig til at tage. Hvis du er det, så kan udlejning af forskellige ting godt være for dig.

Udlejning af bil
Der er kommet et skærpet fokus på miljøet, som gør at flere benytter sig af forskellige samkørsel og udlejning af bil. På hjemmesiden Gomore kan man leje sin bil ud til andre, de dage man ikke selv skal bruge den. Som ejer fastsætter du selv prisen, og hvornår den står til rådighed for andre. De da bilen er fri, kan andre gå ind og leje den.

Med biler er der altid risiko for uheld på vejene, men gennem for eksempel Gomore er der en specielforsikring samt vejhjælp, så det ikke går udover din private forsikring. På denne måde er din bil altså rigtig godt sikret. Det er en rigtig smart måde at tjene lidt ekstra på, hvis bilen alligevel skule stå stille ellers.

Udlejninger

Udlejning


Udlejning


Udlejninger

Name E-mail Message Submit