SMV

Pølsevogn


Pølsevogn udlejning - leje af pølsevogne - mobile pølsevogne

Pølsevogn

Sideoversigt : bungee run - candyfloss maskine - jukebox digital - fadøl - festtelt - hancock fadøl - festudlejning - kaffeautomater - leje - drikkevandskoeler - udleje - maskiner - hoppeborg - udlejning - isterningmaskine - kaffemaskine - popcornmaskine - røgmaskine - snemaskine - softicemaskine - sumodragt - udlejninger - jukebox - rodeotyr - slush ice maskine
Mange tænker nok på pølsevognen, som en dansk tradition, men faktisk startede trenden i Tyskland allerede før 1. verdenskrig. Der gik dog ikke mange år før, den også havde spredt sig til Danmark. Den første pølsevogn blev sat op i januar 1921 i København, og har siden bredt sig til hele landet. Det blev et meget populært foretagende, og man vil stadig kunne finde pølsevogne rundt i hele det danske land. Der er dog nogle forskellige i forhold til de tidlige dage i pølsevognens historie. Den gang var pølsevognen ofte flytbar. En lille vogn på hjul, som kunne trækkes rundt. Man finder stadig transportable pølsevogne, men dog er de fleste i dag stationære. Men der er selvfølgelig stadig mulighed for at leje en transportabel pølsevogn til diverse arrangementer. Det er ikke kun selve pølsevognen, der har ændret sig gennem tidens løb. Det har menuen også. I starten kunne man kun få pølse med lyst brød. I dag er menuen udvidet til ristede hotdog, fransk hotdog, burger og meget mere. Man kan stort set få alt, hvad hjertet begærer. I dag ser man hellere ikke længere kun den klassiske pølsevogn. Der er efterhånden dukket nogle økologiske og vegetarisk vogne op, som kan konkurrer med den traditionelle, selvom denne stadig er at foretrække.

Pølsevogn udlejning
Det smarte ved en pølsevogn er, at man relativt hurtigt kan få langet rigtig mange pølser over disken. Derfor kan det også virke oplagt at benytte pølsevogne til forskellige begivenheder, som fest, hvor man kan få pølser til natmad. Derfor er det jo rigtig heldigt, at man kan leje forskellige pølsevogne – store og små – så man får en, der passer lige nøjagtigt til ens behov. Når man lejer en pølsevogn, kan man også vælge at leje en kok med. På denne måde skal man ikke bruge mange kræfter på at få det hele op at stå, det sker nemt og hurtigt, da man har med en professionel at gøre, så man selv kan nyde begivenheden. Man kan, hvis man vil, og bare vælge at leje vognen, og så selv stå bag disken. Dette skal man vælge, hvis man synes det kunne være sjovt, da det er et stort ansvar, man får, og desuden får man jo ekstra travlt til begivenheden. At leje en pølsevogn er oplagt til events, hvor man gerne vil have noget nemt natmad eller lignende.

Pølser
Pølser er fars, som er stoppet i en naturlig eller kunstig tarm. I traditionel forstand er det ofte svinekød, der er i pølser, men i dag ser man al mulig kød; okse, vildsvin, vildt mm.. Sortimentet er altså blevet større med årene, da pølserne også bliver lavet med forskellige krydderier. Så det burde være muligt at finde noget til enhver smag. Der findes mange forskellige slags pølser. Man kan selvfølgelig stadig få den klassiske frankfurter, som er rigtig manges favoritter. Dog finder man også ostepølser, chorizo, chilipølser, krydderpølser og mange andre slags. Det store udvalg af forskellige pølser gør det muligt at finde den perfekte pølse til ens præferencer, og der skal helt sikkert nok være noget for enhver smag.

Udlejningsområder

Vi udlejer pølsevogne og alt til festudlejning i bla. følgende byer : Viborg, Skive, Århus, Herning, Holstebro, Silkeborg, Randers, Skanderborg, Hobro m.fl. , så leder du efter udlejning pølsevogn udlejning Viborg , pølsevogn udlejning Skive, pølsevogn udlejning Århus, pølsevogn udlejning Herning, pølsevogn udlejning Holstebro, pølsevogn udlejning Silkeborg, pølsevogn udlejning Randers, pølsevogn udlejning Skanderborg eller pølsevogn udlejning Hobro, så kontakt os for nærmere info og leveringsbetingelser i andre byer som ålborg m.fl.


SMV

SMV


SMV


SMV


SMV

Name E-mail Message Submit