SMV

Festudlejning


Festudlejning


Det er helt fantastisk, når der endelig er en anledning for at holde en stor fest for både venner og familie. Det er en skøn måde at samles på, da man har en mulighed for at se alle dem, man rigtig gerne vil se. Dog er det også et stort arbejde at planlægge sådan en fest, da der er meget at holde styr på i forbindelse med festudlejning, såsom lokaler, mad og meget andet fest tilbehør. I dag er det heldigvis blevet lettere end det var en gang, da man stort set kan leje alt til festen gennem forskellige festudlejningssider.

Sideoversigt :  candyfloss maskine - jukebox digital - fadøl - festtelt - hancock fadøl - kaffeautomater - leje - drikkevandskoeler - udleje - maskiner - hoppeborg - udlejning - isterningmaskine - kaffemaskine - popcornmaskine - pølsevogn - røgmaskine - snemaskine - softicemaskine - sumodragt - udlejninger - jukebox - rodeotyr - slush ice maskine

På disse sider kan man få rigtig mange forskellige ting, som er med til at gøre en god fest. Der kan blandt andet fås telte(i forskellige størrelser), så man kan holde et brag af en havefest. Desuden kan med selvfølgelig også leje gulv, borde og stole, så man kan sætte alle gæsterne til bords for at nyde en dejlig middag.

Til borde skal man selvfølgelig have duge og service, samt bordpynt som lysestager og blomster. Dette kan man alt sammen også leje, hvis man ikke selv har nok til sine gæster. Dette er en dejlig nem måde at gøre det på. Man skal ikke selv tænke på om, man har nok ens service. Ved at leje dette, så er man sikker på at få rigtig flot bord.

Når aftenen hælder på, er det også rigtig vigtigt at have noget lys, som er funktionelt men hyggeligt. Dette kan man selvfølgelig også leje, så festen kan fortsætte til den lyse morgen. Dette er jo ikke alt der skaber stemning. Derfor kan man også ofte leje musikanlæg og fadølsanlæg, så der rigtigt kan komme gang i festen.

Som sagt ligger der meget ansvar på en, når man skal holde en stor fest, og man har helt sikkert brug for hjælp, hvilken der heller ikke er nogen skam i. Ved at leje fest udstyr bliver det meget mere overskueligt at kunne nyde aftenen, som det var tiltænkt.

 

Brug menuen til venstre for at gå til priser og info på festudlejning


Leje softicemaskiner

Is er en rigtig god dessert til fester men nu kan du gøre det til en helt anden og sjov oplevelse ved at leje en softicemaskine. Så kan gæsterne fx selv lave deres helt egen softice og bestemme hvad der skal på af krymmel eller lækkert guf og chokoladesauce. Vi har tilbehør til softicemaskinen i form af fx jordbær, banan og lakrids krymmel, bærger, vafler, chokoladedrys m.m.

Brug menuen til venstre for at gå til priser og info på udlejning og leje af softicemaskiner

 

Vi udlejer også fadølsanlæg , slushice maskiner, popcornmaskiner, hoppeborge og meget mere, brug menuen for at gå til info.

 

 

 

Udlejningsområder - jukebokse
Alle priser er excl. levering til din adresse fra vores lager i Viborg, og afhentning er kun efter forudgående aftale, da dette ikke gælder hele vort varesortiment. Vi udlejer jukebokse i hele midtjylland i bla. følgende byer : Viborg, Skive, Århus, Herning, Holstebro, Silkeborg, Randers, Skanderborg, Hobro m.fl. og har favorable leveringspriser i dette område, så leder du efter jukeboks udlejning Viborg , jukeboks udlejning Skive, jukeboks udlejning Århus, jukeboks udlejning Herning, jukeboks udlejning Holstebro, jukeboks udlejning Silkeborg, jukeboks udlejning Randers, jukeboks udlejning Skanderborg eller jukeboks udlejning Hobro, så kontakt os for nærmere info og leveringsbetingelser.

Udlejningsområder - softicemaskiner
Alle priser er excl. levering til din adresse fra vores lager i Viborg, og afhentning er kun efter forudgående aftale, da dette ikke gælder hele vort varesortiment. Vi udlejer softicemaskiner i hele midtjylland i bla. følgende byer : Viborg, Skive, Århus, Herning, Holstebro, Silkeborg, Randers, Skanderborg, Hobro m.fl. og har favorable leveringspriser i dette område, så leder du efter leje af softicemaskine i Viborg, leje af softicemaskine i Skive, leje af softicemaskine i Århus, leje af softicemaskine i Herning, leje af softicemaskine i Holstebro, leje af softicemaskine i Silkeborg,
leje af softicemaskine i Randers, leje af softicemaskine i Skanderborg eller leje af softicemaskine i Hobro, så kontakt os for nærmere info og leveringsbetingelser.

Festudlejning

Festudlejning


Fest


Fest


Fest


Festudlejning

Name E-mail Message Submit