SMV

Ecco


Ecco er en dansk koncern, der producere kvalitetssko til både mænd, kvinder og børn. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1963 af Karl Toosbuy i Bredebro. Noget af det der kendetegner Ecco er blandt andet, at de har deres egen garverier, hvor de fremstiller deres egen læder , som bruges til skoene. Derudover er deres sko af rigtig høj kvalitet samt af god pasform. En Ecco sko er altså både moderne og komfortabel. Man kan også få flere forskellige Ecco modeller såsom Ecco sko og Ecco støvler mm. Der er rigtig mange skomærker på markedet, men Ecco er et af de mest pålidelig og velsete i hele verden.

Gå til Ecco udsalg her: EccoEcco sko

ECCO er en af de førende skoproducenter i Verden hvor sikkerhed, kvalitet, komfort og flotte designs altid er i fokus. Med mere end 48 år i branchen har ECCO stor erfaring med at fremstille de helt rette sko til kvinder, mænd, børn og babyer.
ECCO nyder godt af at være et af de mest sælgende mærker i Danmark og har fået en ny popularitet med både Ecco sko børn, Ecco sko dame og Ecco sko herre, blandt kvinder, mænd, unge og børn i alle aldre.
ECCO laver sko til både børn og voksne og altid med det der kendetegner ECCO: Super komfort og plads til fødderne.

Dine fødder vil ECCO tager højde for at komforten er i top og at der bl.a. er plads til at fødderne kan ånde med svedabsorberende såler.
Spændende, moderne og også tidløse i designet er hvad ECCO er gode til. Nytænkende og konstant udviklende af nye spændende og indtagende kollektioner til alle og til et hvert behov.
have det vidunderligt i hverdagen i et par ECCO sko, sandaler eller støvler og der er også en rigtig smart kollektion til festlige lejligheder om så det skal være ekstra fint eller bare give den gas på dansegulvet med vennerne, så har ECCO et produkt der dækker behovet.

Ecco støvler

Det danske støvlemærke Ecco er kendt for deres kvalitetssko, –sandaler og –støvler. Ecco bruger kun de bedste skind, således at de kan garantere kvaliteten. Dette gælder selvfølgelig for alle deres støvle modeller. Derfor er blandt andet Ecco støvler også blevet rigtig populære over hele verdenen. Ecco designer og producerer både støvler til mænd, kvinder og børn. Her i mellem finder man mange forskellige slags, såsom lækre læderstøvler, vandrestøvler og meget andet.


Ecco sandaler

Danske Ecco fik det helt store gennembrud i 1970’erne med en skomodel der hed ”Joke” da den blev utrolig populær og siden da har Ecco haft stor succes med deres fantastiske komfortable og lækre sko og sandaler i top kvalitet. Manden bag Ecco er Karl Toosbuy der begyndte at realisere sin drøm om at eje sin egen skofabrik og fremstille sko og sandaler der var ekstrem komfortable at bruge og hvor pasform og kvalitet gik op i en højere enhed.
I dag har Ecco cirka 20.000 ansatte Verden over. Ecco står for at fremme forståelse og har derfor bevidst ansat folk med forskellige nationaliteter i alle deres butikker og produktionsfabrikker.
Det der gør Ecco sko og Ecco sandaler dame, Ecco sandaler børn og Ecco sandaler herre helt specielle helt fra starten af er, at Karl Toosbuy som den første skomager indså at sko og sandaler skal tilpasses og formes efter fødderne og ikke omvendt. Det er i dag det andre skoproducenter også har taget til sig.
Ved hele tiden at udvikle teknologien og udfordre sig selv, de ansatte, leverandører i at forbedre produktionen, finde nye måder at anvende materialer og tekstiler, så fik Toosbuy stablet en sikker succes i skobranchen.
Det at lave de bedste sko der udelukkende støtter, tilpasser og former sig efter fodens anatomi og dermed støtter ankler, led, muskler og sener er det der kendetegner Ecco.
Udover dette er Ecco en miljøbevidst virksomhed der reducere miljøpåvirkningerne og tager et ansvar for at have så sund en skovirksomhed som muligt. Bæredygtighed og genbrug og produktionsmetoder der mindsker spild, forebygger forurening og belaster miljøet mindst muligt er noget Ecco går højt op i.
Ecco har flere spændende og utrolig komfortable sandalkollektioner til damer, herre og børn som er helt perfekte i pasform og i mange forskellige materialer og tekstiler. Fra de helt moderne og trendy sko, til sporty eller Street Wear sneakers, sko til specielle begivenheder, sandaler, hjemmesko og mange andre kvalitetsmodeller er at finde i Eccos sortiment.

Ecco udsalg

ECCO er en af de førende skoproducenter i Verden hvor sikkerhed, kvalitet, komfort og flotte designs altid er i fokus. Med mere end 48 år i branchen har ECCO stor erfaring med at fremstille de helt rette sko til kvinder, mænd, børn og babyer.
ECCO nyder godt af at være et af de mest sælgende mærker i Danmark og har fået en ny popularitet blandt kvinder, mænd, unge og børn i alle aldre.
ECCO laver sko til både børn og voksne og altid med det der kendetegner ECCO: Super komfort og plads til fødderne.

Dine fødder vil ECCO tager højde for at komforten er i top og at der bl.a. er plads til at fødderne kan ånde med svedabsorberende såler.
Spændende, moderne og også tidløse i designet er hvad ECCO er gode til. Nytænkende og konstant udviklende af nye spændende og indtagende kollektioner til alle og til et hvert behov.
have det vidunderligt i hverdagen i et par ECCO sko, sandaler eller støvler og der er også en rigtig smart kollektion til festlige lejligheder om så det skal være ekstra fint eller bare give den gas på dansegulvet med vennerne, så har ECCO et produkt der dækker behovet.


Damesko

Rigtig smukke, feminine, rå, stilsikre og moderne damesko i mange modeller af ægte læder, russkind og i andre tekstiler. Dameskoene er i superkvalitet og tilpasset damers fine fødder og støtter optimalt enhver kvindefods behov.
Vores store udvalg af damesko fås med eller uden pynt, motiver og fine detaljer på i mange flotte designer og farver.
Om så det er brede, smalle eller bare helt almindelige fødder, så har vi helt sikkert et par lækre damesko til dig. - Er det sporty, rå, klassisk, retro, topmoderne stil, eller et par der er ekstra farverige du leder efter, så har vi dem.
Til hverdag, arbejde eller en festlig begivenhed - Se det store udvalg og de mange gode kvalitetsmærker og find rigtige gode tilbud på damesko her.


Herresko

Det helt perfekte par sko, som er super komfortabel at gå i dagen lang og kan bruges til forskellige ting som fx på jobbet, derhjemme og festlige begivenheder med familie, venner eller i arbejdes sammenhæng, er bare så vigtig at have i din garderobe i dag. Der findes et bredt sortiment af herresko i forskellige materialer, designs, farver og farvekombinationer. Om så du er til det mere klassiske og tidløse eller et par herresko hvor der skal være mere "skrald" på farver eller hvis skoene bare skal passe til et bestemt sæt tøj, jakkesæt eller en festlig begivenhed som et bryllup, fødselsdagsfest, reception, jubilæum m.m. Herresko er i super kvalitetsmaterialer som fx ægte læder, skind, russkind, nubuck, lærred eller gummi og tekstil. Ofte er flere af materialerne repræsenteret i et par herresko for, at underbygge kvaliteten, komforten og give en helt unik og personlig stil.


Børnesko

Børneskoene har topkvalitetssåler der tager højde for børns fødder og behov så de kan vokse under de helt rette betingelser. Derfor er de stødabsorberende, svedtransporterende, ekstra brede så der er god plads til bønenes fødder og går ind og støtter ankler, led, tæer og fødderne helt optimalt.
Vores udvalg af børnesko er alt lige fra almindelige, sjove, smarte, klassiske, topmoderne, skøre og bare flotte sko, til både drenge og piger i alle aldre.
Vi har f.eks. børnesko med motiver, prints, designs og striber på. – Eller børnesko helt uden men med flotte detaljer på i mange flotte og smarte farver og stile.
Derfor kan dit barn have en god aktiv hverdag uden at skoene gnaver eller klemmer eller på anden vis generer fødderne.

Damestøvler

Se utrolige lækre og feminine støvler i topmoderne og smarte designs, der passer til enhver begivenhed. Om så det er til en festlig aften, på arbejdet eller derhjemme, så har Skolageret et rigtig flot og bredt sortiment til alle kvinder. Damestøvler kan fås i mange forskellige stilarter og designs, men kvaliteten vil altid være i top. Du kan få smukke lange damestøvler, som passer til den flotte kjole eller den fine nederdel, flotte korte støvletter som går til ethvert sæt tøj, både jeans og kjole, eller lækre vinterstøvler som holder fødderne varme og tørre hele vinteren. Vi har damestøvler fra alle de kendte skomærker som har fokus på kvalitet og komfort. Der er noget for enhver smag, og med de mange forskellige designs der er på damestøvler er der helt sikkert også noget til dig.

Se damestøvler fra kendte kvalitets skomærker og find netop det par - eller flere - der passer til dig og din personlige stil. Skal det være fint og sofistikeret, råt og tungt, top feminint, casual og cool, eller street og urban stil? Der er helt klassiske læder damestøvler med få, fine detaljer, som kan sættes sammen med alt dit tøj i klædeskabet, eller du kan få damestøvler med mere fokus på design og detaljer som skiller sig ud. Spænder, lynlåse, mønstre, print, farver, nitter og meget andet kan pryde designet på lige netop din damestøvle, men selve hælen betyder også meget for både design og komfort på støvlen. De forskellige hæltyper kan blandt andet være super høje, almindelige, korte eller mini på damestøvlerne, eller du kan få dem med flad bund eller kilehæl. Hvis støvlen skal kunne bruges i alt slags vejr, og altså også om vinteren med sne og glatte veje, er det vigtigt hvilken hæl støvlen har, da du kan risikere at glide rundt på de høje hæle og slå dig. Derudover skal bunden af støvlerne være af noget godt materiale som er skridsikkert hvis de skal bruges i de kolde vintermåneder, men hvor en overgangs-støvle, hverdagsstøvle eller en støvle du skal bruge til festlige begivenheder blot skal have den helt rette pasform og komfort, så den støtter din fod bedst muligt og ser super flot ud samtidig med. Se alle typer af damestøvler.

Fælles for alle damestøvlerne er at de er i super kvalitet hvor pasformen er helt i top, så de går ind og støtter din fods anatomi, ankel, muskler og led helt perfekt. Så du dermed undgår gener og gnavesår og lignende. Desuden er mange af støvlerne med svedabsorberende såler der gør at dine fødder holder sig friske og fugt ikke trænger ind. Det forlænger samtidig støvlens levetid, fordi fugt inde i støvlen kan ødelægge materialet indvendig, så hvis støvlen har svedabsorberende såler kan dine støvler holde i længere tid.

Herrestøvler

Se det brede udvalg af herrestøvler, og kvaliteten af støvler til mænd er altid i top. Der er højt fokus på design og komfort i herrestøvler, og de er som regel meget slidstærke og holdbare. Lige meget hvad dit behov er, om du skal bruge dem til arbejde, til fest eller til vandring i de norske fjelde, så har vi støvlen til dig. Om så det er i læder, skind, syntetisk læder, nubuck, med eller uden mønstre, prints og motiver – din stil og dit behov er forskelligt fra andres, og derfor har vi netop så stort og flot et sortiment af herrestøvler. Det brede udvalg indeholder kvalitetsmærker indenfor sko, og er din stil cool og afslappet, moderne og trendy, eller rå og maskulin, så skal du nok kunne finde de helt rigtige herrestøvler i vores webshop. En vandretur i de norske fjelde kræver en støvle som er slidstærk, vandtæt og har en rigtig god pasform, hvor en herrestøvle til hverdagsbrug på arbejdspladsen blot kræver en god komfort og en rigtig lækker kvalitet.

Fælles for alle herrestøvler er, at de har en utrolig god pasform der går ind og støtter foden, anklerne, led, muskler og hæl. Desuden er nogle af modellerne svedabsorberende så fødderne bliver holdt friske og fugt ikke trænger ind. Det gør samtidig herrestøvlerne mere holdbare og slidstærke.

Børnestøvler

Af støvler til børn har vi et rigtig flot, spændende og smart udvalg til både piger og drenge. Det vigtige ved støvler til børn er at de støtter børns voksende fødder, ankler, muskler, led og tæer helt optimalt. Så der dermed undgås gener, gnavesår og ubehag for de aktive børn, hele dagen. Udover det praktiske er børnestøvler selvfølgelig også i alle mulige forskellige designs og mønstre, så der er et par børnestøvler til enhver smag. Og ja ja, vi ved godt at det nogle gange bliver mor og far der alligevel vælger støvlerne, men det betyder også at støvlerne er lavet ekstra smarte, så både børn og forældre kan være med til at vælge. Rent designmæssigt betyder det selvfølgelig også noget hvad støvlerne skal bruges til – skal de bruges til at lege udenfor, er det knap så praktisk med en støvle fyldt med nitter og spænder, da de nemt sidder fast i noget eller falder af, her er det måske mere hensigtsmæssigt med et par børnestøvler som er mere praktisk designet med mønstre i støvlen, eventuelt en tex-membran så støvlen er vandtæt, og en god sål så børnestøvlerne er praktiske og holdbare. Børnestøvler er ikke kun vinterstøvler til drenge og piger, eller lange skind støvler eller støvletter som mange tror. Det er derimod også en højskaftet kondisko eksempelvis. Hummel laver blandt andet nogle fine børnestøvler, som kan passe til flere forskellige lejligheder. Se vores udvalg af kondisko i menuen.

De fleste børnestøvler er til brug i vinterperioden, eller i hvert fald i de kolde måneder i løbet af året, og børnene har det tit for varmt til at kunne bruge støvlerne i sommerperioden, selvfølgelig afhængig af vejret. Mange børnestøvler er med fór og det skal der selvfølgelig tages hensyn til når I vælger børnestøvler. Skal børnestøvlerne bruges til pænt brug er der selvfølgelig også nogle mere klassiske børnestøvler til især pigerne, altså eksempelvis til festlige begivenheder, hvor designet måske er mere vigtigt end den praktiske del. Det hele afhænger af jeres behov, og online i vores webshop har vi et stort udvalg af børnestøvler til både piger og drenge!

Se børnestøvler fra de rigtig gode og kendte mærker indenfor fodtøj til børn. Dermed er du sikret at dine børn får støvler i absolut topkvalitet og med helt optimal pasform, så der er plads til de voksende fødder.

Desuden er støvlerne vandafvisende og med skridsikre underlag så børn sagtens kan lege, hoppe, løbe og bare have det sjovt dagen lang.

Damesandaler

Giv dine fødder luft og lad dem ånde med vores kollektioner af flotte, feminine, smukke sandaler til enhver lejlighed og begivenhed også sommersandaler. Om så det er til ren slap af og hygge, hverdag, på arbejde eller til fest, så har vi et par sandaler til kvinder der passer lige til dig og den du er.
Vores store udvalg af sandaler kvinder fås bl.a. i ægte blød læder, russkind og skind med mange flotte og fine detaljer og i moderigtige farver og mønstre. Vi tilbyder de klassiske sandaler, lukkede sandaler, brede sandaler, læder sandaler,  mode sandaler, sjove sandaler, farverige sandaler der sætter ekstra kulør på dagen i farverne sort, brun, hvid, gul, rød og sølv .
Damesandalerne har såler der tilpasser dine fødders form om så det er til brede, smalle fødder eller fødder af almindelig bygning. Sandalsålerne er desuden stød og sved absorberende, støtter optimalt ankler, led, tæer og fodpuderne. Så der undgås gnav, slid eller andre former for ubehag der kan komme, hvis sålerne ikke er af god kvalitet og udarbejdet efter damefødders behov.
Ønsker du et par sandaler dame der er sporty, retro, klassiske, rå, feminine eller topmoderne? Så find det eller de par sandaler der allerbedst udtrykker den du er og din stil hos os.

Herresandaler

Mænds fødder har godt af at få luft og ånde i et par rigtig gode kvalitets sandaler. Vi har et utal af forskellige modeller til herre, der passer til ethvert behov og til enhver stil. Om så det er sandaler til at slappe af i derhjemme, vandresandaler, trekking sandaler, sandaler til arbejdsbrug eller endda til fest.
Vores udvalg har forskellige specifikationer alt efter hvilke behov forskellige herrefødder har. Hvis du har brede fødder, smalle fødder eller helt almindelig fødder eller har brug for noget helt andet, så har vi sikkert et par herresandaler der passer.
Herresandalerne har såler der beskytter mod stød, er svedabsorberende og støtter ankler, led, fødder, fodpuder og tæer optimalt.
Vi har modeller i ægte blød læder, skind, russkind og andre tekstiler i moderigtige farver og med flotte detaljer og med eller uden mønstre på.
Skal sandalerne være sporty, retro, klassisk, comfort, smart, rå, topmoderne eller bare billige sandaler? - Vi har et par der passer lige netop til dig, din stil og den mand du er

Børnesandaler

Til de allersødeste og mindste er et par sandaler bare en rigtig god ide, da børnenes fødder og tæer får luft og pasformen gør at børn ikke "svupper" rundt i sandalerne men at deres fødder, tæer, ankler, muskler og led bliver helt optimalt støttet, så fødderne kan vokse under de helt rette betingelser, uden at tage skade eller få gener på længere sigt. Derfor findes der utrolig mange gode børnesandaler hvor kvaliteten af materialerne kun er de allerbedste, kombineret med komfort og i mange super sjove, søde, seje og fine designs som fx børns yndlingsdyr, kendte figurer på, mønstre, farver og striber, blomster og endda barnets eget navn kan man få børnesandaler med. Som alle ved, så er det utrolig vigtig med det rette fodtøj der ikke klemmer, skarver eller kan genere på nogen måde og især for børn da deres fødder er i konstant udvikling og bliver brugt ekstrem meget hele dagen lang til leg, hop, løb og sjov

Vi har et rigtig stort udvalg af sandaler til børn. Om det er til de helt små børn, lidt større og store børn så har vi sikkert et par børnesandaler der passer til alderen.

Vi ved at børns små fødder har brug for den allerbedste støtte og pasform, så de kan vokse under de helt rette betingelser. Derfor er vores udvalg af sandaler børn med kvalitetssåler, der er af den allerbedste kvalitet der går ind og støtter fødder, tæer, ankler og led. Samt med rigtig god plads til tæerne så de ikke bliver klemt eller gnavet på. Desuden er sålerne stødabsorberende og skridsikre så de passer til den aktive hverdag børn har.

Børnesandalerne er f.eks. med mange mønstre, farver og med eller uden motiver og striber. Vi har en kollektion med børnenes yndlings tv og film figurer og dyr.

Skal det være til vuggestuen, børnehaven, skolen, sommersandaler eller bare til hygge derhjemme, så find dem hos os. Både til piger og drenge er der et flot sortiment af børnesandaler.

Sneakers dame

Rigtig smukke, feminine, rå, stilsikre og moderne sneakers i mange modeller af ægte læder, russkind og i andre tekstiler.
Vores store udvalg af dame sneakers fås med eller uden pynt, motiver og fine detaljer på i mange flotte designer og farver.
Sneakers til kvinder er i superkvalitet og tilpasset damers fine fødder og støtter optimalt enhver kvindefods behov. Om så det er brede, smalle eller bare helt almindelige fødder, så har vi helt sikkert et par lækre dame sneakers til dig. - Er det sporty, rå, klassisk, retro, topmoderne stil, eller et par der er ekstra farverige du leder efter, så har vi dem.
Til hverdag, arbejde eller en festlig begivenhed - Se det store udvalg og de mange gode kvalitetsmærker og find rigtige gode tilbud på sneakers dame her.


Sneakers herre

Det helt perfekte par sneakers, som er super komfortabel at gå i dagen lang og kan bruges til forskellige ting som fx på jobbet, derhjemme og festlige begivenheder med familie, venner eller i arbejdes sammenhæng, er bare så vigtig at have i din garderobe i dag. Der findes et bredt sortiment af sneakers mænd i forskellige materialer, designs, farver og farvekombinationer. Om så du er til det mere klassiske og tidløse eller et par sneakers herre hvor der skal være mere "skrald" på farver eller hvis sneakers bare skal passe til et bestemt sæt tøj, jakkesæt eller en festlig begivenhed som et bryllup, fødselsdagsfest, reception, jubilæum m.m. Herre sneakers er i super kvalitetsmaterialer som fx ægte læder, skind, russkind, nubuck, lærred eller gummi og tekstil. Ofte er flere af materialerne repræsenteret i et par herre sneakers for, at underbygge kvaliteten, komforten og give en helt unik og personlig stil.

Sneakers børn

Vores udvalg af sneakers er alt lige fra almindelige, sjove, smarte, klassiske, topmoderne, skøre og bare flotte sneakers, til både drenge og piger i alle aldre.
Vi har f.eks. vandtætte sneakers børn med motiver, prints, designs og striber på. – Eller sneakers helt uden men med flotte detaljer på i mange flotte og smarte farver og stile.
Sneakers til børn har topkvalitetssåler der tager højde for børns fødder og behov så de kan vokse under de helt rette betingelser. Derfor er de stødabsorberende, svedtransporterende, ekstra brede så der er god plads til børnenes fødder og går ind og støtter ankler, led, tæer og fødderne helt optimalt.
Derfor kan dit barn have en god aktiv hverdag uden at de vandtætte sneakers børn gnaver eller klemmer eller på anden vis generer fødderne.
Find rigtig gode tilbud på kvalitets sneakers til børn fra mange anerkendte mærker her.


Kvinde

Kvinden var i mange århundrede kendt som det svage køn. Det var husmoderen, der havde til opgave at føde børn og opvarte sin mand. Sådan er det ikke den dag i dag. Kvinden er i dag på lige fod med manden. Gennem årene har man dog set rigtig mange stærke kvinder, som styrede med hård hånd. Her kan blot nævnes Kleopatra, Maria d. 1 af England, Marie Curie og en helt masse andre.

I dag er det heller ikke længere ”forkert”, hvis en kvinde vælger karrieren fremfor familien. Dette vidner om, at kvinden er blevet selvstændig, og kan nå lige så langt som alle andre. Eller sådan er det i hvert fald i de vestlige lande. Der findes nemlig stadig lande, hvor kvinden ikke har de samme rettigheder som manden. Dette kan for eksempel være i forhold til stemmeret, bilkørsel, arbejde mm.. Vi skal huske at prise os lykkelige over, at vi lever i et land, hvor alle har de samme muligheder – kvinde, mand, religiøs, ateist.

Dametøj
Mange kvinder elsker at udtrykke deres personlighed og stil, igennem det de går i. Tøj, smykker og sko er med til at definere, hvem man er. Og man kan udtrykke, lige det man vil gennem dametøj.

Man kan finde rigtig mange forskellige stil indenfor dametøj. Dette gælder blandt andet skater-, business-, sporty-, klassisk stil samt en helt masse andre. Derudover spænder produktlinjerne også vidt. Dette indebære for eksempel kjole, nederdel, buks, T-shirt og meget andet. Der er altså uanede muligheder for at finde sin helt egen stil, og derved udtrykke sin egen personlighed.

Frisør
For mange kvinder er det rigtig vigtigt at så super godt hele tiden. Dette indebærer det rigtig tøj, flot make-up og fantastisk hår. For at håret bliver ved med at se sundt og lækkert ud, er det nødvendigt at gå til frisør. Håret bliver i disse dage hurtigt slidt, da flere har en tendens til at flade, krølle og smide diverse kemikalier i håret.

Ved en frisør får man klippet der slidte hår af, så håret igen ser stærkt og glansfuldt ud. Udover at klippe det slidte væk kan frisører også live håret op ved hjælp af farve og frisure skift. En frisør kan være med til at skabe en frisure, der passer perfekt til din stil og ansigtstræk. På denne måde vil håret til enhver tid se fantastisk ud.

Skønhedsklinik
Alle har brug for lidt selvforkælelse engang imellem. Dette kan både være i form af en børnefri aften, god mad, massage eller andet lækkert. Et af de steder der er helt oplagt, for især kvinder, at blive forkælet, er på en skønhedsklinik.

På skønhedsklinikker er der mulighed for massage, ansigtsbehandling, pedi- og manicure, samt en del andre lækre behandlinger. Det er behandlinger, som kan få en til at slappe fuldstændig af, samtidig med at man vil føle sig smukkere efter. En tur på skønhedsklinik er både medicin for kroppen og sjælen.

Mænd

Mænd og kvinder er meget forskellige af natur, både når det gælder fysikken og interesser. Mænd er større og stærkere end kvinder fysisk, og ses derfor også som det stærke køn, da de kan nogle andre ting end kvinder.

Begrebet mandlighed har eksisteret i rigtig mange år, og ændre sig fra tid til anden. I dag er det mandigt at have store muskler, og derfor har man også set en fitnessbølge eksploderer(dette gælder dog både for mænd og kvinder). En anden ting som er blevet mandig er lidt paradoksalt. Det er nemlig blevet fedt, når mænd går op i deres tøj og udseende, så det altid ser ordentlig ud.

Mandens rolle har gennem tiden ændret sig rigtig meget. I dag behøver manden ikke være eneforsørger for familien eller bære alt ansvaret på sine skulder. Kønnenes rolle er nemlig blevet mere udvisket, så det ikke længere er noget stereotypt. Man kan altså leve sit liv, som man gerne vil, hvad enten man er mand eller kvinde.

Herretøj
Tøjet er blevet en rigtig stor del af folks personlighed. Ens tøj er en måde, hvorpå man kan udtrykke sit humør og sind. Og dette tager mange til sig. Mange mænd er også begyndt at bruge deres tøj til, at vise hvem de er. Derfor er udvalget af herretøj også blevet meget større, og man ser flere og flere herretøjsmærker dukke op.

Man kan få rigtig meget forskelligt herretøj i mange forskellige stilarter. Dette giver mænd, i alle aldre, mulighed for, at vise hvem de er, og dette er meget velset. Det er blevet moderne for mænd at gå op i dem selv, og det er noget alle sætter pris på, at man ser ordentlig hele tiden. Mænd såvel som kvinder.

Biler
Man kan lidt stereotypt sætte mænd og kvinders hobbyer i hver deres bokse. Og en af de hobbyer, som helt klart er at finde i mandens boks, er bilen. Mange mænd bruger bilen som et udtryk for dem selv.

Man kan få rigtig mange lækre biler, men nogle gange skal der lidt mere til, for at den er perfekt. Derfor er det lækkert, at man kan få rigtig meget forskelligt ekstraudstyr, så man kan få sin drømmebil, og vise omverden præcis hvem man er.

Name E-mail Message Submit