SMV

Ecco


Ecco er en dansk koncern, der producere kvalitetssko til både mænd, kvinder og børn. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1963 af Karl Toosbuy i Bredebro. Noget af det der kendetegner Ecco er blandt andet, at de har deres egen garverier, hvor de fremstiller deres egen læder , som bruges til skoene. Derudover er deres sko af rigtig høj kvalitet samt af god pasform. En Ecco sko er altså både moderne og komfortabel. Man kan også få flere forskellige Ecco modeller såsom Ecco sko og Ecco støvler mm. Der er rigtig mange skomærker på markedet, men Ecco er et af de mest pålidelig og velsete i hele verden.

Gå til Ecco udsalg her: EccoEcco sko

ECCO er en af de førende skoproducenter i Verden hvor sikkerhed, kvalitet, komfort og flotte designs altid er i fokus. Med mere end 48 år i branchen har ECCO stor erfaring med at fremstille de helt rette sko til kvinder, mænd, børn og babyer.
ECCO nyder godt af at være et af de mest sælgende mærker i Danmark og har fået en ny popularitet med både Ecco sko børn, Ecco sko dame og Ecco sko herre, blandt kvinder, mænd, unge og børn i alle aldre.
ECCO laver sko til både børn og voksne og altid med det der kendetegner ECCO: Super komfort og plads til fødderne.

Dine fødder vil ECCO tager højde for at komforten er i top og at der bl.a. er plads til at fødderne kan ånde med svedabsorberende såler.
Spændende, moderne og også tidløse i designet er hvad ECCO er gode til. Nytænkende og konstant udviklende af nye spændende og indtagende kollektioner til alle og til et hvert behov.
have det vidunderligt i hverdagen i et par ECCO sko, sandaler eller støvler og der er også en rigtig smart kollektion til festlige lejligheder om så det skal være ekstra fint eller bare give den gas på dansegulvet med vennerne, så har ECCO et produkt der dækker behovet.
Ecco sko dame
Ecco sko herre
Ecco sko børn
Ecco sko udsalg
Ecco sko med svangstøtte
Ecco sko med ekstra svangstøtte

Ecco støvler

Det danske støvlemærke Ecco er kendt for deres kvalitetssko, –sandaler og –støvler. Ecco bruger kun de bedste skind, således at de kan garantere kvaliteten. Dette gælder selvfølgelig for alle deres støvle modeller. Derfor er blandt andet Ecco støvler også blevet rigtig populære over hele verdenen. Ecco designer og producerer både støvler til mænd, kvinder og børn. Her i mellem finder man mange forskellige slags, såsom lækre læderstøvler, vandrestøvler og meget andet
Ecco støvler dame
Ecco støvler herre
Ecco støvler børn
Ecco støvler udsalg


Ecco sandaler

Danske Ecco fik det helt store gennembrud i 1970’erne med en skomodel der hed ”Joke” da den blev utrolig populær og siden da har Ecco haft stor succes med deres fantastiske komfortable og lækre sko og sandaler i top kvalitet. Manden bag Ecco er Karl Toosbuy der begyndte at realisere sin drøm om at eje sin egen skofabrik og fremstille sko og sandaler der var ekstrem komfortable at bruge og hvor pasform og kvalitet gik op i en højere enhed.
I dag har Ecco cirka 20.000 ansatte Verden over. Ecco står for at fremme forståelse og har derfor bevidst ansat folk med forskellige nationaliteter i alle deres butikker og produktionsfabrikker.
Det der gør Ecco sko og Ecco sandaler dame, Ecco sandaler børn og Ecco sandaler herre helt specielle helt fra starten af er, at Karl Toosbuy som den første skomager indså at sko og sandaler skal tilpasses og formes efter fødderne og ikke omvendt. Det er i dag det andre skoproducenter også har taget til sig.
Ved hele tiden at udvikle teknologien og udfordre sig selv, de ansatte, leverandører i at forbedre produktionen, finde nye måder at anvende materialer og tekstiler, så fik Toosbuy stablet en sikker succes i skobranchen.
Det at lave de bedste sko der udelukkende støtter, tilpasser og former sig efter fodens anatomi og dermed støtter ankler, led, muskler og sener er det der kendetegner Ecco.
Udover dette er Ecco en miljøbevidst virksomhed der reducere miljøpåvirkningerne og tager et ansvar for at have så sund en skovirksomhed som muligt. Bæredygtighed og genbrug og produktionsmetoder der mindsker spild, forebygger forurening og belaster miljøet mindst muligt er noget Ecco går højt op i.
Ecco har flere spændende og utrolig komfortable sandalkollektioner til damer, herre og børn som er helt perfekte i pasform og i mange forskellige materialer og tekstiler. Fra de helt moderne og trendy sko, til sporty eller Street Wear sneakers, sko til specielle begivenheder, sandaler, hjemmesko og mange andre kvalitetsmodeller er at finde i Eccos sortiment.
Ecco sandaler dame
Ecco sandaler herre
Ecco sandaler børn
Ecco sandaler udsalg
Ecco sandaler med svangstøtte


Ecco udsalg

ECCO er en af de førende skoproducenter i Verden hvor sikkerhed, kvalitet, komfort og flotte designs altid er i fokus. Med mere end 48 år i branchen har ECCO stor erfaring med at fremstille de helt rette sko til kvinder, mænd, børn og babyer.
ECCO nyder godt af at være et af de mest sælgende mærker i Danmark og har fået en ny popularitet blandt kvinder, mænd, unge og børn i alle aldre.
ECCO laver sko til både børn og voksne og altid med det der kendetegner ECCO: Super komfort og plads til fødderne.

Dine fødder vil ECCO tager højde for at komforten er i top og at der bl.a. er plads til at fødderne kan ånde med svedabsorberende såler.
Spændende, moderne og også tidløse i designet er hvad ECCO er gode til. Nytænkende og konstant udviklende af nye spændende og indtagende kollektioner til alle og til et hvert behov.
have det vidunderligt i hverdagen i et par ECCO sko, sandaler eller støvler og der er også en rigtig smart kollektion til festlige lejligheder om så det skal være ekstra fint eller bare give den gas på dansegulvet med vennerne, så har ECCO et produkt der dækker behovet.
Ecco udsalg dame
Ecco udsalg herre
Ecco udsalg børn


Damesko

Rigtig smukke, feminine, rå, stilsikre og moderne damesko i mange modeller af ægte læder, russkind og i andre tekstiler. Dameskoene er i superkvalitet og tilpasset damers fine fødder og støtter optimalt enhver kvindefods behov.
Vores store udvalg af damesko fås med eller uden pynt, motiver og fine detaljer på i mange flotte designer og farver.
Om så det er brede, smalle eller bare helt almindelige fødder, så har vi helt sikkert et par lækre damesko til dig. - Er det sporty, rå, klassisk, retro, topmoderne stil, eller et par der er ekstra farverige du leder efter, så har vi dem.
Til hverdag, arbejde eller en festlig begivenhed - Se det store udvalg og de mange gode kvalitetsmærker og find rigtige gode tilbud på damesko her.
Ecco damesko
Ecco sko dame


Herresko

Det helt perfekte par sko, som er super komfortabel at gå i dagen lang og kan bruges til forskellige ting som fx på jobbet, derhjemme og festlige begivenheder med familie, venner eller i arbejdes sammenhæng, er bare så vigtig at have i din garderobe i dag. Der findes et bredt sortiment af herresko i forskellige materialer, designs, farver og farvekombinationer. Om så du er til det mere klassiske og tidløse eller et par herresko hvor der skal være mere "skrald" på farver eller hvis skoene bare skal passe til et bestemt sæt tøj, jakkesæt eller en festlig begivenhed som et bryllup, fødselsdagsfest, reception, jubilæum m.m. Herresko er i super kvalitetsmaterialer som fx ægte læder, skind, russkind, nubuck, lærred eller gummi og tekstil. Ofte er flere af materialerne repræsenteret i et par herresko for, at underbygge kvaliteten, komforten og give en helt unik og personlig stil.
Ecco herresko
Ecco sko herre


Børnesko

Børneskoene har topkvalitetssåler der tager højde for børns fødder og behov så de kan vokse under de helt rette betingelser. Derfor er de stødabsorberende, svedtransporterende, ekstra brede så der er god plads til bønenes fødder og går ind og støtter ankler, led, tæer og fødderne helt optimalt.
Vores udvalg af børnesko er alt lige fra almindelige, sjove, smarte, klassiske, topmoderne, skøre og bare flotte sko, til både drenge og piger i alle aldre.
Vi har f.eks. børnesko med motiver, prints, designs og striber på. – Eller børnesko helt uden men med flotte detaljer på i mange flotte og smarte farver og stile.
Derfor kan dit barn have en god aktiv hverdag uden at skoene gnaver eller klemmer eller på anden vis generer fødderne.
Ecco børnesko
Ecco sko børn

Damestøvler

Se utrolige lækre og feminine støvler i topmoderne og smarte designs, der passer til enhver begivenhed. Om så det er til en festlig aften, på arbejdet eller derhjemme, så har Skolageret et rigtig flot og bredt sortiment til alle kvinder. Damestøvler kan fås i mange forskellige stilarter og designs, men kvaliteten vil altid være i top. Du kan få smukke lange damestøvler, som passer til den flotte kjole eller den fine nederdel, flotte korte støvletter som går til ethvert sæt tøj, både jeans og kjole, eller lækre vinterstøvler som holder fødderne varme og tørre hele vinteren. Vi har damestøvler fra alle de kendte skomærker som har fokus på kvalitet og komfort. Der er noget for enhver smag, og med de mange forskellige designs der er på damestøvler er der helt sikkert også noget til dig.

Se damestøvler fra kendte kvalitets skomærker og find netop det par - eller flere - der passer til dig og din personlige stil. Skal det være fint og sofistikeret, råt og tungt, top feminint, casual og cool, eller street og urban stil? Der er helt klassiske læder damestøvler med få, fine detaljer, som kan sættes sammen med alt dit tøj i klædeskabet, eller du kan få damestøvler med mere fokus på design og detaljer som skiller sig ud. Spænder, lynlåse, mønstre, print, farver, nitter og meget andet kan pryde designet på lige netop din damestøvle, men selve hælen betyder også meget for både design og komfort på støvlen. De forskellige hæltyper kan blandt andet være super høje, almindelige, korte eller mini på damestøvlerne, eller du kan få dem med flad bund eller kilehæl. Hvis støvlen skal kunne bruges i alt slags vejr, og altså også om vinteren med sne og glatte veje, er det vigtigt hvilken hæl støvlen har, da du kan risikere at glide rundt på de høje hæle og slå dig. Derudover skal bunden af støvlerne være af noget godt materiale som er skridsikkert hvis de skal bruges i de kolde vintermåneder, men hvor en overgangs-støvle, hverdagsstøvle eller en støvle du skal bruge til festlige begivenheder blot skal have den helt rette pasform og komfort, så den støtter din fod bedst muligt og ser super flot ud samtidig med. Se alle typer af damestøvler.

Fælles for alle damestøvlerne er at de er i super kvalitet hvor pasformen er helt i top, så de går ind og støtter din fods anatomi, ankel, muskler og led helt perfekt. Så du dermed undgår gener og gnavesår og lignende. Desuden er mange af støvlerne med svedabsorberende såler der gør at dine fødder holder sig friske og fugt ikke trænger ind. Det forlænger samtidig støvlens levetid, fordi fugt inde i støvlen kan ødelægge materialet indvendig, så hvis støvlen har svedabsorberende såler kan dine støvler holde i længere tid.
Ecco damestøvler
Ecco støvler dame

Herrestøvler

Se det brede udvalg af herrestøvler, og kvaliteten af støvler til mænd er altid i top. Der er højt fokus på design og komfort i herrestøvler, og de er som regel meget slidstærke og holdbare. Lige meget hvad dit behov er, om du skal bruge dem til arbejde, til fest eller til vandring i de norske fjelde, så har vi støvlen til dig. Om så det er i læder, skind, syntetisk læder, nubuck, med eller uden mønstre, prints og motiver – din stil og dit behov er forskelligt fra andres, og derfor har vi netop så stort og flot et sortiment af herrestøvler. Det brede udvalg indeholder kvalitetsmærker indenfor sko, og er din stil cool og afslappet, moderne og trendy, eller rå og maskulin, så skal du nok kunne finde de helt rigtige herrestøvler i vores webshop. En vandretur i de norske fjelde kræver en støvle som er slidstærk, vandtæt og har en rigtig god pasform, hvor en herrestøvle til hverdagsbrug på arbejdspladsen blot kræver en god komfort og en rigtig lækker kvalitet.

Fælles for alle herrestøvler er, at de har en utrolig god pasform der går ind og støtter foden, anklerne, led, muskler og hæl. Desuden er nogle af modellerne svedabsorberende så fødderne bliver holdt friske og fugt ikke trænger ind. Det gør samtidig herrestøvlerne mere holdbare og slidstærke.
Ecco herrestøvler
Ecco støvler herre

Børnestøvler

Af støvler til børn har vi et rigtig flot, spændende og smart udvalg til både piger og drenge. Det vigtige ved støvler til børn er at de støtter børns voksende fødder, ankler, muskler, led og tæer helt optimalt. Så der dermed undgås gener, gnavesår og ubehag for de aktive børn, hele dagen. Udover det praktiske er børnestøvler selvfølgelig også i alle mulige forskellige designs og mønstre, så der er et par børnestøvler til enhver smag. Og ja ja, vi ved godt at det nogle gange bliver mor og far der alligevel vælger støvlerne, men det betyder også at støvlerne er lavet ekstra smarte, så både børn og forældre kan være med til at vælge. Rent designmæssigt betyder det selvfølgelig også noget hvad støvlerne skal bruges til – skal de bruges til at lege udenfor, er det knap så praktisk med en støvle fyldt med nitter og spænder, da de nemt sidder fast i noget eller falder af, her er det måske mere hensigtsmæssigt med et par børnestøvler som er mere praktisk designet med mønstre i støvlen, eventuelt en tex-membran så støvlen er vandtæt, og en god sål så børnestøvlerne er praktiske og holdbare. Børnestøvler er ikke kun vinterstøvler til drenge og piger, eller lange skind støvler eller støvletter som mange tror. Det er derimod også en højskaftet kondisko eksempelvis. Hummel laver blandt andet nogle fine børnestøvler, som kan passe til flere forskellige lejligheder. Se vores udvalg af kondisko i menuen.

De fleste børnestøvler er til brug i vinterperioden, eller i hvert fald i de kolde måneder i løbet af året, og børnene har det tit for varmt til at kunne bruge støvlerne i sommerperioden, selvfølgelig afhængig af vejret. Mange børnestøvler er med fór og det skal der selvfølgelig tages hensyn til når I vælger børnestøvler. Skal børnestøvlerne bruges til pænt brug er der selvfølgelig også nogle mere klassiske børnestøvler til især pigerne, altså eksempelvis til festlige begivenheder, hvor designet måske er mere vigtigt end den praktiske del. Det hele afhænger af jeres behov, og online i vores webshop har vi et stort udvalg af børnestøvler til både piger og drenge!

Se børnestøvler fra de rigtig gode og kendte mærker indenfor fodtøj til børn. Dermed er du sikret at dine børn får støvler i absolut topkvalitet og med helt optimal pasform, så der er plads til de voksende fødder.

Desuden er støvlerne vandafvisende og med skridsikre underlag så børn sagtens kan lege, hoppe, løbe og bare have det sjovt dagen lang.
Ecco børnestøvler
Ecco støvler børn

Damesandaler

Giv dine fødder luft og lad dem ånde med vores kollektioner af flotte, feminine, smukke sandaler til enhver lejlighed og begivenhed også sommersandaler. Om så det er til ren slap af og hygge, hverdag, på arbejde eller til fest, så har vi et par sandaler til kvinder der passer lige til dig og den du er.
Vores store udvalg af sandaler kvinder fås bl.a. i ægte blød læder, russkind og skind med mange flotte og fine detaljer og i moderigtige farver og mønstre. Vi tilbyder de klassiske sandaler, lukkede sandaler, brede sandaler, læder sandaler, mode sandaler, sjove sandaler, farverige sandaler der sætter ekstra kulør på dagen i farverne sort, brun, hvid, gul, rød og sølv .
Damesandalerne har såler der tilpasser dine fødders form om så det er til brede, smalle fødder eller fødder af almindelig bygning. Sandalsålerne er desuden stød og sved absorberende, støtter optimalt ankler, led, tæer og fodpuderne. Så der undgås gnav, slid eller andre former for ubehag der kan komme, hvis sålerne ikke er af god kvalitet og udarbejdet efter damefødders behov.
Ønsker du et par sandaler dame der er sporty, retro, klassiske, rå, feminine eller topmoderne? Så find det eller de par sandaler der allerbedst udtrykker den du er og din stil hos os.
Ecco sandaler dame
Ecco damesandaler

Herresandaler

Mænds fødder har godt af at få luft og ånde i et par rigtig gode kvalitets sandaler. Vi har et utal af forskellige modeller til herre, der passer til ethvert behov og til enhver stil. Om så det er sandaler til at slappe af i derhjemme, vandresandaler, trekking sandaler, sandaler til arbejdsbrug eller endda til fest.
Vores udvalg har forskellige specifikationer alt efter hvilke behov forskellige herrefødder har. Hvis du har brede fødder, smalle fødder eller helt almindelig fødder eller har brug for noget helt andet, så har vi sikkert et par herresandaler der passer.
Herresandalerne har såler der beskytter mod stød, er svedabsorberende og støtter ankler, led, fødder, fodpuder og tæer optimalt.
Vi har modeller i ægte blød læder, skind, russkind og andre tekstiler i moderigtige farver og med flotte detaljer og med eller uden mønstre på.
Skal sandalerne være sporty, retro, klassisk, comfort, smart, rå, topmoderne eller bare billige sandaler? - Vi har et par der passer lige netop til dig, din stil og den mand du er
Ecco herresandaler
Ecco sandaler herre

Børnesandaler

Til de allersødeste og mindste er et par sandaler bare en rigtig god ide, da børnenes fødder og tæer får luft og pasformen gør at børn ikke "svupper" rundt i sandalerne men at deres fødder, tæer, ankler, muskler og led bliver helt optimalt støttet, så fødderne kan vokse under de helt rette betingelser, uden at tage skade eller få gener på længere sigt. Derfor findes der utrolig mange gode børnesandaler hvor kvaliteten af materialerne kun er de allerbedste, kombineret med komfort og i mange super sjove, søde, seje og fine designs som fx børns yndlingsdyr, kendte figurer på, mønstre, farver og striber, blomster og endda barnets eget navn kan man få børnesandaler med. Som alle ved, så er det utrolig vigtig med det rette fodtøj der ikke klemmer, skarver eller kan genere på nogen måde og især for børn da deres fødder er i konstant udvikling og bliver brugt ekstrem meget hele dagen lang til leg, hop, løb og sjov

Vi har et rigtig stort udvalg af sandaler til børn. Om det er til de helt små børn, lidt større og store børn så har vi sikkert et par børnesandaler der passer til alderen.

Vi ved at børns små fødder har brug for den allerbedste støtte og pasform, så de kan vokse under de helt rette betingelser. Derfor er vores udvalg af sandaler børn med kvalitetssåler, der er af den allerbedste kvalitet der går ind og støtter fødder, tæer, ankler og led. Samt med rigtig god plads til tæerne så de ikke bliver klemt eller gnavet på. Desuden er sålerne stødabsorberende og skridsikre så de passer til den aktive hverdag børn har.

Børnesandalerne er f.eks. med mange mønstre, farver og med eller uden motiver og striber. Vi har en kollektion med børnenes yndlings tv og film figurer og dyr.

Skal det være til vuggestuen, børnehaven, skolen, sommersandaler eller bare til hygge derhjemme, så find dem hos os. Både til piger og drenge er der et flot sortiment af børnesandaler.
Ecco børnesandaler
Ecco sandaler børn

Sneakers dame

Rigtig smukke, feminine, rå, stilsikre og moderne sneakers i mange modeller af ægte læder, russkind og i andre tekstiler.
Vores store udvalg af dame sneakers fås med eller uden pynt, motiver og fine detaljer på i mange flotte designer og farver.
Sneakers til kvinder er i superkvalitet og tilpasset damers fine fødder og støtter optimalt enhver kvindefods behov. Om så det er brede, smalle eller bare helt almindelige fødder, så har vi helt sikkert et par lækre dame sneakers til dig. - Er det sporty, rå, klassisk, retro, topmoderne stil, eller et par der er ekstra farverige du leder efter, så har vi dem.
Til hverdag, arbejde eller en festlig begivenhed - Se det store udvalg og de mange gode kvalitetsmærker og find rigtige gode tilbud på sneakers dame her
Ecco sneakers dame


Sneakers herre

Det helt perfekte par sneakers, som er super komfortabel at gå i dagen lang og kan bruges til forskellige ting som fx på jobbet, derhjemme og festlige begivenheder med familie, venner eller i arbejdes sammenhæng, er bare så vigtig at have i din garderobe i dag. Der findes et bredt sortiment af sneakers mænd i forskellige materialer, designs, farver og farvekombinationer. Om så du er til det mere klassiske og tidløse eller et par sneakers herre hvor der skal være mere "skrald" på farver eller hvis sneakers bare skal passe til et bestemt sæt tøj, jakkesæt eller en festlig begivenhed som et bryllup, fødselsdagsfest, reception, jubilæum m.m. Herre sneakers er i super kvalitetsmaterialer som fx ægte læder, skind, russkind, nubuck, lærred eller gummi og tekstil. Ofte er flere af materialerne repræsenteret i et par herre sneakers for, at underbygge kvaliteten, komforten og give en helt unik og personlig stil.
Ecco sneakers herre

Sneakers børn

Vores udvalg af sneakers er alt lige fra almindelige, sjove, smarte, klassiske, topmoderne, skøre og bare flotte sneakers, til både drenge og piger i alle aldre.
Vi har f.eks. vandtætte sneakers børn med motiver, prints, designs og striber på. – Eller sneakers helt uden men med flotte detaljer på i mange flotte og smarte farver og stile.
Sneakers til børn har topkvalitetssåler der tager højde for børns fødder og behov så de kan vokse under de helt rette betingelser. Derfor er de stødabsorberende, svedtransporterende, ekstra brede så der er god plads til børnenes fødder og går ind og støtter ankler, led, tæer og fødderne helt optimalt.
Derfor kan dit barn have en god aktiv hverdag uden at de vandtætte sneakers børn gnaver eller klemmer eller på anden vis generer fødderne.
Find rigtig gode tilbud på kvalitets sneakers til børn fra mange anerkendte mærker her.
Ecco sneakers børn


Ecco Biom

Gennem årenes løb har Ecco designet mange forskellige skolinjer til både mænd, kvinder og børn. En af disse serier er Ecco Biom, som er en sportsserie til både mænd, kvinder og børn. Den indbefatter støvler og sneakers, som kan klare enhver vejrlig udfordring. De er desuden super komfortable, og støtter alle de rigtig steder. Ecco Biom er en oplagt model at vælge, hvis man skal bruge en sko til udendørsaktiviteter såsom vandring eller fysisk arbejde.
Ecco Biom børn
Ecco Biom dame
Ecco Biom herre

Ecco soft

En af de skoserier, Ecco blandt andet har designet og produceret, er Ecco Soft til både mænd og kvinder. Ecco Soft er en rigtig fin sneakers lignende sko, som selvfølgelig fås i forskellige modeller. Der er den klassiske, som går lige til anklen, men man kan også få en, der går op over. Desuden fås den også i flere forskellige farver, så det er muligt at finde en model, som passer perfekt til en. Skoene er af et rigtig flot design, samtid med at de er super komfortable og har perfekt pasform. Der bliver kun brugt de bedste materialer, så du er sikret en ordentlig sko, som både er flot og slidstræk.
Ecco soft børn
Ecco soft dame
Ecco soft herre

Ecco first

ECCO har altid været kendt for deres komfortable og slidstærke sko. Dette gælder især i deres design og produktion af børnesko. En af de modeller til børn, som både er komfortabel og slidstærk er ECCO first. ECCO first er den perfekte første sko til at barn. Dette er den blandt andet, da skoens pasform kan justeres ved hjælp af lukningen, som enten består af velcro eller snøre. Dette giver mulighed for at tilpasse skoen, mens fødderne er i voksealderen.Desuden byder ECCO first også på teknologien GORE-TEX®, som sikre, at fødderne forbliver tørre uanset vejret. ECCO first er en oplagt første sko, da den har mange gode egenskaber, som sikre føddernes og barnets velvære.
Ecco first børn
Ecco first dame
Ecco first herre

Ecco snowride

Ecco er kendt for at lave kvalitetssko, som er modstandsdygtige over for meget forskelligt vejr. Dette er deres serie Ecco Snowride også. Snowride er en skoserie til børn, som består af fantastiske vinterstøvler. Støvler fås både til piger og drenge i alle aldre og mange forskellige farver. Derudover er støvlerne med velcro, så de er nemme at tage på og af, og desuden beskytter de selvfølgelig fødderne mod vand og sne. Ecco Snowride er det oplagte valg af vinterstøvler til børn.
Ecco snowride børn
Ecco snowride støvler
Ecco snowride vinterstøvler

Vinterstøvler herre

Når det kommer til vinterstøvler til herre har mange mænd en tendens til at sige ”hvad skal jeg med det, jeg fryser ikke mine fødder”. Og det er vidst bare macho-manden der kommer op i dem, for jo, alle fryser deres fødder hvis de ikke har det rette fodtøj på – også mænd. De seneste år har man tydeligt kunne mærke en forbedring i udvalget af vinterstøvler til herre, og det kan nu lade sig gøre altid at finde et par vinterstøvler hos Skolageret som passer til enhver mands stil og behov. Vi har lækre, flotte vinterstøvler til herre som kan holde fødderne varme hele vejen gennem vinteren.

Til den modebevidste mand har vi altid vinterstøvler som følger tidens trends, med smarte detaljer, god funktionalitet og et fedt design. Der er noget for enhver smag, og ethvert behov. Vinterstøvler til herre kan fås med praktisk lynlås i siden, så støvlen er lige til at smutte på foden, men kan også fås mes snørebånd, som gør det ekstra nemt, men samtidig tilføjer noget til designet af støvlen. Afhængig af dit behov er der forskellige højder på skaftet på vinterstøvler til herre, og nogle minder meget om en almindelig sko, men hvor der er fór i, så fødderne holdes varme. Derudover er der den lidt længere støvle som er rigtig praktisk til blandt andet skiferie eller vandreferie i de norske fjelde. De giver et råt look som er tidsløst! På vinterstøvler til herre er der som regel fokus på en rigtig god bundsål i støvlen, så den er holdbar og meget slidstærk, og blandt andet mærker som Ecco og Sorel har lavet nogle meget slidstærke vinterstøvler til herre med både en vandtæt GoreTex-membran og et praktisk design med snørebånd og en god pasform.

Afhængig af dit behov vil der være vinterstøvler som kan bruges både til hverdag og til fest, så dine fødder er godt dækket ind i en hvilken som helst situation. At have super varme fødder i en godt fóret vinterstøvle er ikke så god en oplevelse til din kusines fødselsdag, men her kan en fin læderstøvle i et flot design og med god pasform være et alternativ. Hvis du ikke skal ud og slå dig løs i en sneboldkamp og risikere våde fødder, er en almindelig herrestøvle super. Hvis den derimod står på gåture i sneen eller leg i haven med ungerne, er det vigtigt at have det rette fodtøj på til formålet.
Ecco vinterstøvler herre

Vinterstøvler damer

Vinterstøvler til damer er med til at afslutte det helt perfekte vinter-outfit. Nogle kvinder vælger praktisk, hvor andre vælger efter modetendenser eller design – det er meget forskelligt, og her hos Skolageret har vi noget til enhver smag. Vi har et stort udvalg af lækre, flotte, varme og gode vinterstøvler til damer.
Det danske vejr er ikke altid til at regne med om vinteren og det gør at vi som regel har behov for flere udgaver af en vinterstøvle. Det vil altså sige at man til de helt kolde dage med meget sne på vejene skal have et par lækre, tykke, varme vinterstøvler på, som både kan holde kulde og sne ude af støvlerne, så fødderne er varme og tørre når du går gennem sneen. Man har altid mulighed for at imprægnere sine vinterstøvler med vandafvisende plejemidler, så vand og sne glider af støvlen uden at trænge ind, men alt afhængig af ens behov, skal denne imprægnering holdes ved lige. Imprægneringen afhænger samtidig af det materiale ens vinterstøvle er lavet af – her taler vi ægte læder eller syntetisk læder, ruskind, nubuck eller andet. Hvis man derfor opholder sig meget ude om vinteren og ved at man bliver mødt af al slags vejr, kan man købe en vandtæt støvle med et tex-materiale som holder dine fødder både tørre og varme i alt slags vejr, samtidig med at dine fødder kan ånde.
Du kan få vinterstøvler til damer som er med rigtig tykt fór og du kan også få nogle med mindre fór som derfor er mindre varme, og det kommer selvfølgelig an på dit behov og dine fødders behov. Nogle har meget varme fødder generelt og derfor ikke behov for den helt tykke fór i støvlen, men hvor andre har svært ved kulde og altid har kolde fødder – her får man brug for en dejlig tyk fór som kan pakke fødderne godt ind og samtidig lade dem ånde, så de bedre kan holde sig varme.
En støvle helt uden fór, er helt klassisk for vinterperioden, fordi det er en vinterstøvle som kan bruges både til hverdag og til fest, afhængig af design og stil selvfølgelig. En langskaftet støvle, både med og uden hæl, er super god til den fine nederdel, hvor den korte ankelstøvle er klassisk til et par jeans eller en kjole. Med en støvle uden fór, kan man mixe og matche som man har lyst til og købe præcis den støvle der passer til din stil og smag. Vinterstøvler til damer kan fås med og uden hæl, og mange kvinder vælger uden hæl i vinterperioden, da is og sne på vejene gør det upraktisk at gå i høje hæle. Men skal man have en støvle på til fest, på arbejde eller lignende, kan en hæl give det ekstra prik over i’et.
Ecco vinterstøvler dame

Vinterstøvler børn

Det er vigtigt at børn har det rigtige fodtøj om vinteren. For det første kan det være en kold omgang at være i Danmark i vintermånederne, men hvis man også skal på skiferie eksempelvis, er fodtøjet ekstra vigtigt på grund af de mange ekstra timer der bliver tilbragt i sneen.. Vinterstøvler til børn skal være varme nok til at holde børnenes fødder lune hele vinteren, men samtidig være praktiske fordi børn jo leger og slår sig løs i naturen. Den danske vinter er perfekt til en masse leg i haven, i skoven og andre steder i naturen, men det kræver at vinterstøvlerne er egnet til det. Ét enkelt par vinterstøvler til børn er ikke nok, da vinteren kan være lunefuld – varm den ene dag og bidende kold den næste. Så husk at kigge på hvad støvlerne skal bruges til, altså hvilket formål de skal opfylde, og her vil du formentlig finde situationer som kræver forskellige vinterstøvler til dit barn. Vi har vinterstøvler til børn som passer til ethvert vejr og som giver dig sikkerhed for at dine børn får et par varme, lækre, praktiske, flotte vinterstøvler.

En varm, vandtæt vinterstøvle er god til de kolde dage hvor børnene bygger snemand i haven, kører på kælk i parken eller leger sneboldkamp i skolen. Vinterstøvlen skal samtidig støtte rigtig godt op omkring anklen, da børnene gerne løber rundt og kan falde i den glatte sne, og hvis ikke vinterstøvlerne støtter godt rundt om foden, kan det gøre rigtig ondt. Hvis solen skinner og vinden er kold, men at det vil være alt for varmt med fór i vinterstøvlerne, er det godt at have et par til eksempelvis at tage på i skole, eller på besøg hos mormor og morfar. Børns fødder kan hurtigt blive varme, men ligesom med mænd og kvinder er det forskelligt fra barn til barn. En almindelig hverdags støvle til børn kan både fås til piger og drenge, hvor støvlen i sig selv er uden fór men varm nok til at holde kulden ude. Alle vinterstøvler til børn kan fås i forskellige designs, farver og mønstre, og der er selvfølgelig både til piger og drenge. Udover de mange fine designs der findes indenfor vinterstøvler til børn, er vandtætheden selvfølgelig også ekstremt vigtig. Igen fordi at børn ofte leger meget udenfor, også om vinteren, og her er det vigtigt at de ikke render rundt med våde og kolde fødder, men i stedet får en vandtæt vinterstøvle som kan holde sne og kulde ude af støvlerne. Et tex-materiale er en form for membran inde i støvlen, som sørger for at vandmolekylerne ikke kan trænge ind i vinterstøvlerne, og det gør at støvlen bliver vandtæt, og dette er den form for membran som er sikrest og er testet til at være decideret vandtæt. Herudover kan man altid vælge at imprægnere sine vinterstøvler så de bliver vandafvisende. Husk på at der er stor forskel på om vinterstøvlerne er vandtætte eller vandafvisende.
Ecco vinterstøvler børn

Festsko

Når du skal til fest med vennerne, veninderne, familien eller i arbejdssammenhæng, så er et par super komfortable, lækre kvalitetssko helt perfekt at tage på og giver et rigtig frisk, moderne og smart look til hvilket som helst tøjsæt du vælger at tage på. Der findes utallige modeller af festsko i forskellige materialer, designs, farver og farvekombinationer. Materialerne er topkvalitets læder, skind, russkind, pels, nubuck, lærred, canvas, syntetisk tekstiler og tit er flere kvalitets materialer benyttet til at fremstille festskoene. Festsko fås med eller uden grafiske prints, motiver, broderier og andre fine og smarte detaljer som gør, at skoene skiller sig ud fra mængden hvad angår både design og kvaliteten. Til damer er der festsko med forskellig længde og type af hæl. Det kan fx være superhøje og smalle hæle, mellemhøje, kraftige eller tynd hæl der er medium og helt korte i længden. Festsko skal have en helt optimal pasform, da du jo ofte tager en svingom i dem og skal holde til langt ud på natten. Derfor er det vigtig, at skoenes pasform støtter dine fødder, tæer, ankler, hæl, muskler, led og knogler perfekt, så du dermed undgår gener som vabler, gnavesår og lignende.
Ecco festsko

Modesko

For at følge med den skiftende mode er der mange skobrands der kommer med flere kollektioner årligt, hvor tidens super hotteste trends og tendenser er repræsenteret i deres sko. I dag kan du sagtens få et par super gode og komfortable modesko til næsten ingen penge, så det behøver ikke være den helt store investering du skal op med for et par smarte modesko der lige passer til den tøjstil og trend der er fremme nu. Men mange modesko er faktisk helt tidløse og kan bruges igen og igen til de allernyeste modeluner uden at du ser helt forkert ud i dem. En af de hotteste moderne modesko nu er alverdens farver fx alle nuancer af blå, rød, gul, orange, brun og neon.
Ecco modesko

Høj hælede sko

Feminint, sofistikeret, sexet, elegant og bare topmoderne er hvad mange kvinder ønsker at udtrykke enten på jobbet, til en festlig begivenhed som fx en god familiefest, fest hos venner eller en super sjov bytur med veninderne. Derfor giver et par flotte højhælede sko altid lige det ekstra "kick" når du skal pynte dig og passer til enhver tøjstil og tøj sæt om så det er et flot figursyet jakkesæt, en smart nederdel eller en flot lang kjole, så er et par høj hælede prikken over det berømte "i". Der findes utrolig mange høj hælede sko i mange flotte farver og farvekombinationer. Fra den helt tidløse og klassiske sorte høje hæl til de mere farverige hvor der er "skrald" på farverne. Ofte er de høje hælede sko fremstillet i ægte eller syntetisk læder, skind, russkind, lærred og canvas. Tit er de høje hælede sko en kombination af de forskellige materialer for at give et ekstra moderne og elegant udtryk og styrke kvinders fødder, da alle kvinder ved hvor irriterende det er hvis de høje hælede sko gnaver og skarver. Det skal være komfortabelt så man kan danse natten lang i et par super lækre høje hælede sko.
Ecco høj hælede sko

Lange støvler

Det er altid en god ting at have støvler på man, dels, kan holde til at gå i og have på i rigtig lang tid, som ikke belaster fødderne, knæ muskler, led og knogler, da det kan give en skævhed i kroppen. Uanset hvilken stil du er til, så er et par lange støvler aldrig noget man går forkert i byen med. Ofte giver et par lange støvler lige det sidste pift til et tøj sæt og giver en smuk kontur til benene. Der er mange variationer af lange støvler med eller uden pynt som fx pelskanter, similisten og pailletter, spænder, nitter og mønstre, striber og farvekombinationer. Materialerne er ofte ægte læder, skind, russkind, lærred eller pvc - og endnu mere ofte en god kombination af de forskellige materialer for at de lange støvler er supermoderne og giver et individuelt udtryk.
Ecco lange støvler

Vandrestøvler

I dag er det at vandre virkelig blevet noget for alle typer mennesker fra alle lag. Da interrail og bjergvandringsture, naturvandring og gode gåture virkelig kom ind i varmen hos danskerne, så kom der et helt nyt behov og helt nye krav til hvordan vandrestøvler skulle være. Nu vidste folk, lige fra de helt professionelle aktive udesportsmennesker til amatør og de der bare gjorde det for sjov eller for at få lidt motion, hvordan og hvilken kvalitet deres vandrestøvler skulle have. Derfor har skobranchen videreudviklet vandrestøvlerne og i dag kan du få superkvalitets vandrestøvler der er utrolig komfortable, holdbare og opfylder ethvert behov. Det er vigtigt at vandrestøvler er vand og vindtætte, absorberer sved og transportere fugt ud af vandrestøvlen. Desuden skal vandrestøvlerne have en utrolig god pasform, så ben og fødder ikke så nemt bliver trætte og udmattet. Om så det er til en god aftengåtur eller om du er aktiv udøver og ofte tager på længerevarende vandreture, så skal vandrestøvlerne bare være helt i top med hensyn til kvalitet, komfort og holdbarhed
Ecco vandrestøvler dame
Ecco vandrestøvler herre
Ecco vandrestøvler børn

Hjemmesko

Findes der noget bedre at slappe af derhjemme med en god bog, en film eller ligge og slappe helt af og kanalzappe rundt eller bare tuller rundt derhjemme og få ordnet diverse småting imens man hygger sig med en rigtig god kop hjemmebrygget kaffe? Til det formål er et par super komfortable og lækre hjemmesko bare sagen og der findes heldigvis et bredt sortiment med gode hjemmesko til både mænd, kvinder, børn og unge. Hjemmesko sørger for at dine fødder holdes varme og lune og er mere beskyttet mod stød og slag. Mange småbørn elsker at gå i hjemmesko, både i institutionerne og til at slappe af eller hoppe og lege derhjemme. Sålerne på hjemmesko er i ekstrem holdbar og slidstærk kvalitet der gør, at man ikke skrider rundt og falder let. Hjemmesko til børn er ofte i spændende og sjove designs med fx dit barns yndlingsfigurer, blomster, hunde, katte, løver og meget meget andet. - Derfor er et par gode og komfortable hjemmesko bare helt ideelt til små børns aktive hverdag. Og for os voksne er det bare skønt at stå op om morgnen og hoppe i et par dejlig lune hjemmesko. Hjemmeskodesigns er, i dag, bestemt ikke kedelige og du kan få dem i utrolig mange farver, farvekombinationer, med eller uden grafiske prints, motiver, mønstre, spænder, pelskant og fór. Desuden fås hjemmesko i et hav af forskellige materialer som filt, skind, læder, russkind, tekstil og canvas samt gummi

Sko udsalg

Angulus sko udsalg
Nike sko udsalg
Puma sko udsalg
Rieker sko udsalg
Skechers sko udsalg
Gabor sko udsalg
Hummel sko udsalg
Adidas sko udsalg
New balance sko udsalg
Asics sko udsalg
Tamaris sko udsalg
Vagabond sko udsalg


Støvler udsalg

Angulus støvler udsalg
Nike støvler udsalg
Puma støvler udsalg
Rieker støvler udsalg
Skechers støvler udsalg
Gabor støvler udsalg
Hummel støvler udsalg
Adidas støvler udsalg
New balance støvler udsalg
Asics støvler udsalg
Tamaris støvler udsalg
Vagabond støvler udsalg

Sandaler udsalg

Angulus sandaler udsalg
Nike sandaler udsalg
Puma sandaler udsalg
Rieker sandaler udsalg
Skechers sandaler udsalg
Gabor sandaler udsalg
Hummel sandaler udsalg
Adidas sandaler udsalg
New balance sandaler udsalg
Asics sandaler udsalg
Tamaris sandaler udsalg
Vagabond sandaler udsalg

Sneakers udsalg

Angulus sneakers udsalg
Nike sneakers udsalg
Puma sneakers udsalg
Rieker sneakers udsalg
Skechers sneakers udsalg
Gabor sneakers udsalg
Hummel sneakers udsalg
Adidas sneakers udsalg
New balance sneakers udsalg
Asics sneakers udsalg
Tamaris sneakers udsalg
Vagabond sneakers udsalg

Brede sko

Her kan du finde et stort udvalg af sko til brede fødder til dame, herre og børn på udsalg
Se sko til brede fødder kvinder, sko til brede fødder børn og sko til brede fødder mænd på tilbud
Se sko til brede fødder

Populære produkter:
Sko til brede fødder og høj vrist herre - sko til brede fødder kvinder - højhælede sko til brede fødder - brede sko kvinder - brede damesko - sko til brede fødder børn - skomærker til brede fødder


Ara sko med ekstra vidde - Bundgaard brede børnesko - brede Ecco sko dame - Rieker sko med ekstra vidde dame

Termostøvler

trigger termostøvler dame
trigger termostøvler herre
trigger støvler

Sko med hælkappe

Her kan du finde et stort udvalg af sko med hælkappe til voksne og børn på udsalg
Se sko med hælkappe dame, sko med hælkappe børn og sko med hælkappe herre på tilbud
Styles/kategorier: lukkede sko - plateau sko - sko med hælkappe - sko med høj hæl - sko med kilehæl - sko med lille hæl - sko med hælkappe og rem - sko med skaft - brede sko - fodformet skosko med fast hælkappe - sko med hælkappe og snøre - sko med hård hælkappe
 

Sko med lille hæl

Sko med lille hæl - sko med lav hæl
Her kan du finde et stort udvalg af sko med lav hæl til dame, herre og børn på udsalg
Se sko med lille hæl dame, sko med lille hæl børn og sko med lille hæl herre på tilbud

Styles/kategorier:
sko med høj hæl - sko med kilehæl - sko med lille hæl - sko med rem - sko med skaft - fest sko med lille hæl

Kvinde

Kvinden var i mange århundrede kendt som det svage køn. Det var husmoderen, der havde til opgave at føde børn og opvarte sin mand. Sådan er det ikke den dag i dag. Kvinden er i dag på lige fod med manden. Gennem årene har man dog set rigtig mange stærke kvinder, som styrede med hård hånd. Her kan blot nævnes Kleopatra, Maria d. 1 af England, Marie Curie og en helt masse andre.

I dag er det heller ikke længere ”forkert”, hvis en kvinde vælger karrieren fremfor familien. Dette vidner om, at kvinden er blevet selvstændig, og kan nå lige så langt som alle andre. Eller sådan er det i hvert fald i de vestlige lande. Der findes nemlig stadig lande, hvor kvinden ikke har de samme rettigheder som manden. Dette kan for eksempel være i forhold til stemmeret, bilkørsel, arbejde mm.. Vi skal huske at prise os lykkelige over, at vi lever i et land, hvor alle har de samme muligheder – kvinde, mand, religiøs, ateist.

Dametøj
Mange kvinder elsker at udtrykke deres personlighed og stil, igennem det de går i. Tøj, smykker og sko er med til at definere, hvem man er. Og man kan udtrykke, lige det man vil gennem dametøj.

Man kan finde rigtig mange forskellige stil indenfor dametøj. Dette gælder blandt andet skater-, business-, sporty-, klassisk stil samt en helt masse andre. Derudover spænder produktlinjerne også vidt. Dette indebære for eksempel kjole, nederdel, buks, T-shirt og meget andet. Der er altså uanede muligheder for at finde sin helt egen stil, og derved udtrykke sin egen personlighed.

Frisør
For mange kvinder er det rigtig vigtigt at så super godt hele tiden. Dette indebærer det rigtig tøj, flot make-up og fantastisk hår. For at håret bliver ved med at se sundt og lækkert ud, er det nødvendigt at gå til frisør. Håret bliver i disse dage hurtigt slidt, da flere har en tendens til at flade, krølle og smide diverse kemikalier i håret.

Ved en frisør får man klippet der slidte hår af, så håret igen ser stærkt og glansfuldt ud. Udover at klippe det slidte væk kan frisører også live håret op ved hjælp af farve og frisure skift. En frisør kan være med til at skabe en frisure, der passer perfekt til din stil og ansigtstræk. På denne måde vil håret til enhver tid se fantastisk ud.

Skønhedsklinik
Alle har brug for lidt selvforkælelse engang imellem. Dette kan både være i form af en børnefri aften, god mad, massage eller andet lækkert. Et af de steder der er helt oplagt, for især kvinder, at blive forkælet, er på en skønhedsklinik.

På skønhedsklinikker er der mulighed for massage, ansigtsbehandling, pedi- og manicure, samt en del andre lækre behandlinger. Det er behandlinger, som kan få en til at slappe fuldstændig af, samtidig med at man vil føle sig smukkere efter. En tur på skønhedsklinik er både medicin for kroppen og sjælen.

Mænd

Mænd og kvinder er meget forskellige af natur, både når det gælder fysikken og interesser. Mænd er større og stærkere end kvinder fysisk, og ses derfor også som det stærke køn, da de kan nogle andre ting end kvinder.

Begrebet mandlighed har eksisteret i rigtig mange år, og ændre sig fra tid til anden. I dag er det mandigt at have store muskler, og derfor har man også set en fitnessbølge eksploderer(dette gælder dog både for mænd og kvinder). En anden ting som er blevet mandig er lidt paradoksalt. Det er nemlig blevet fedt, når mænd går op i deres tøj og udseende, så det altid ser ordentlig ud.

Mandens rolle har gennem tiden ændret sig rigtig meget. I dag behøver manden ikke være eneforsørger for familien eller bære alt ansvaret på sine skulder. Kønnenes rolle er nemlig blevet mere udvisket, så det ikke længere er noget stereotypt. Man kan altså leve sit liv, som man gerne vil, hvad enten man er mand eller kvinde.

Herretøj
Tøjet er blevet en rigtig stor del af folks personlighed. Ens tøj er en måde, hvorpå man kan udtrykke sit humør og sind. Og dette tager mange til sig. Mange mænd er også begyndt at bruge deres tøj til, at vise hvem de er. Derfor er udvalget af herretøj også blevet meget større, og man ser flere og flere herretøjsmærker dukke op.

Man kan få rigtig meget forskelligt herretøj i mange forskellige stilarter. Dette giver mænd, i alle aldre, mulighed for, at vise hvem de er, og dette er meget velset. Det er blevet moderne for mænd at gå op i dem selv, og det er noget alle sætter pris på, at man ser ordentlig hele tiden. Mænd såvel som kvinder.

Biler
Man kan lidt stereotypt sætte mænd og kvinders hobbyer i hver deres bokse. Og en af de hobbyer, som helt klart er at finde i mandens boks, er bilen. Mange mænd bruger bilen som et udtryk for dem selv.

Man kan få rigtig mange lækre biler, men nogle gange skal der lidt mere til, for at den er perfekt. Derfor er det lækkert, at man kan få rigtig meget forskelligt ekstraudstyr, så man kan få sin drømmebil, og vise omverden præcis hvem man er.

Ecco

Gå til Ecco udsalg her: Ecco

Name E-mail Message Submit